Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakımlar tabikisi yine benim ellerimden öper ondan şüphe duyduğunu sanmam, yeni eklentiler olacak mı, huylu huyundan vazgeçmez egzoz çıkışının tek olması hoş değil mesela, gözüme batıyor. Cam indirme kaldırma buna da yaparım ama Çin'den malzeme getirme işi zor, ona da bakacaz, ses sistemine el atarım gibi duruyor. Kısacası kurcuklarim dayanamam
Teşekkür ederim, buranın Subaru yükünü ben çekiyorum..
Safkan japon demişken, buradan yönetime de sitem etmek isterim, konu açarken diğer markalar diye giriyorum ayıptır günahtır, röno var subaru yok, saçı seyrek, beli kalın, melekeleri zayıf ama hala demir yumruk olan @Domestos Veli abim, bu duruma bari sen el at, şu demir yumruk bir işlesin de alem görsün
Gamyonun en kötü yanı olan ses sistemini yüzde 95 oranında bitirdim.
Kullanılan ürünler; Ana ünite: Pioneer avh 4100 Nex. 2.el olarak Amerikalardan alındı Önler : Pioneer 6965 sıfır Arkalar: Pioneer 1675 sıfır Amfi : Alpine pdx V9, Mazdagaraj içinde @Murat Yılmaz denilen cimri arkadaştan alındı, hiç pazarlık yapmıyor, illa kendi dediğim olsun diyor, saatlerce süren pazarlıklar neticesinde orta yola ikna edildi, çok uzun süren pazarlık süreci ektedir. Kablo seti: Çin'li dostlarımızınzdan, orijinal tesisatı kesmemek adına alındı İdatalink maestro SW: direksiyon tuşlarıni aktif etmek için alındı. Pioneer olunca ana ünite buna gerek oluyor. Belki direksiyon sökülüp dirençler değiştirilse aktif olabilirdi fakat teyp menüsü içinde böyle bir tuş atama menüsü olmayınca risk almadım
Ana ünite montajinda orjinal kamerayı aktif ettim. Orjinal mikrofonu da aktif ettim fakat tam performans alamadım bu konuda biraz daha uğraşırim olmazsa Pioneer mikrofonu kullanacağım. Direksiyon tuşları da aktif edildi. Şuan için sonuçtan oldukça memnunum. Ses olarak artık keyif veriyor. Orjinal hali gerçekten kötü. @Murat Yılmaz sağolsun amfi beslemesi için kaynak kablosu, amfi akü sigortasi ve bass kontrol de hediye olarak gönderdi, kendisine teşekkürü bir borç bilirim, sağolsun varolsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada mazda için üretim yapıyor mu bilmiyorum ama yerli malı yurdun malı bir bagaj havuzu aldım. Paketlemesi olsun ürünün kendi olsun harika, çok beğendim. Ölçüler tam tutuyor. Su gecirmez, halı dokusu çok hoş, beğendim. Tavsiye ederim.