Dün servisten fiyat aldım.
Ön fren diski: 420 TL
Balata: 200 TL
Şanzıman takozu: 550 TL
Polen filtresi: 95 TL
Bu fiyatlara işçilik dahil değil. Sanayideki parçacı ise şöyle fiyat verdi.
Ön fren diski: 170 TL (Taiwan)
Balata: 100 TL
Şanzıman takozu: 70 TL
Hedefim bu iki fiyatın ortasında işi halledebilmek.
Disk ve balatayı Bosch marka almak da aklımdan geçiyor aslında.
bence şanzıman takozu için sabredin ve kampanya zamanı servisden alın diğerleri piyasadan tutulan markalardan tercih edilebilir aracınız otomatik şanzıman şanzıman takozunun iyisini kötüsünü hissedersiniz 70 tl lik yan sanayi takacağınıza çıkma orjinal takın oda zaten servisin kampanya zamanı fiyatı ile aynıdır sabredin servisden alın derimHedefim bu iki fiyatın ortasında işi halledebilmek.
Şanzıman takozunun orjinal olmasının hissedilebilir ne gibi avantajları olur? Bilmediğim için soruyorum.bence şanzıman takozu için sabredin ve kampanya zamanı servisden alın diğerleri piyasadan tutulan markalardan tercih edilebilir aracınız otomatik şanzıman şanzıman takozunun iyisini kötüsünü hissedersiniz 70 tl lik yan sanayi takacağınıza çıkma orjinal takın oda zaten servisin kampanya zamanı fiyatı ile aynıdır sabredin servisden alın derim
Alacağım abi. Hatta 10 bin bakımı malzemelerini de almayı düşünüyorum.Vizyon Oto dan da fiyat al derim hocam.
Konuyu daha önce okumuştum. Tekrar göz atacağım. Bu ürüne ulaşmak kolay mıdır?Benim kashiyama konumu incelemenizde fayda var. Yetkili servisin sadece ön takım fiyatına ben ön arka disk balata seti aldım. Hem de oem bir üreticinin ürünü.
takoz dediğimiz şey dışı aluminyum içi kauçuk ,kauçuğun bitiminde tekrar aluminyum içi çap nereye bağlanacaksa şeklindedir genelde tüm makinele,motor titreşim nerde olacaksa böyledir ,fotoğrafda buluruz gerekirseŞanzıman takozunun orjinal olmasının hissedilebilir ne gibi avantajları olur? Bilmediğim için soruyorum.
Sağ aks kafasını değişirken arabanın alt tarafını da kontrol ettirmiştim. O zaman usta tarafindan değiştirilmesi tavsiye edilmişti. Galiba kauçuk deforme olmuş.takoz dediğimiz şey dışı aluminyum içi kauçuk ,kauçuğun bitiminde tekrar aluminyum içi çap nereye bağlanacaksa şeklindedir genelde tüm makinele,motor titreşim nerde olacaksa böyledir ,fotoğrafda buluruz gerekirse
yan sanayi takozların kauçukları çok sert kullanılan malzeme ucuz tabiki ne kadar olacak,
titreşimi o ucuz kauçuk ememediği için tekrar titreşim olarak size geri gelebilir
ha belki diğer hepsinin sağlığı iyidir bir tanesi yan sanayi olunca o kadar hissetmezsiniz ama kalitesiz olduğu belli olur illaki
yada deneyin takın tecrübe edin belki hissettirmez
şanzıman takozu kopuk mu bitik mi kesikmi öyle canınızı mı sıktı ? konuyu şimdi okudum onunla ilgili bir usta tespiti bulamadım da
Şimdi gördüm, rica ederim hocam..Ben de şimdi TRW markaya bakıyordum internetten teşekkür ederim aklımdaki soruya cevap verdiniz.Fiyatlar aşağı yukarı o civarda. Belki komik bir soru olacak ama 210 lira sağ sol disk fiyatı mı yoksa tek disk için mi?
Herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar.