0desperado0
Sessiz
Haftaya pazar bir aksilik olmazsa uğramaya çalışacağım usta. Bu arada isim neydi telefondan bir kaç şey soracağım..Merhaba Forum üyelerimiz için özel takas imkanımız vardır. Ancak elinizdeki lastikleri görmeden fiyat bilgisi veremeyiz. Pazar günleride açığız buyrun gelin isterseniz . Yardımcı olalım... @osk@r78
Şair burada Nokian'dan bahsetmişMeraktan bende lastiğimi sorayım o zaman
205 55 16 bridgestone ep 150 var üzerinde daha yeni gerçi ama ben olsam takmazdım bana çukurda sert geldi
bu ölçülerde continantel cec 5 veya cpc 5 fiyatları nerelerde
veya bu tarz yani yumuşak lastik tavsiyeniz varsa onunda fiyatını alabilirmiyim ?
kolay gelsin.
185-55 var tavsiye etmem. arabanın arkasına 2kişiden fazla oturamıyor sürtmekten lastik helak oldu. 323lerin arka davlunbazına sığmıyor lastikSelamlar @0desperado0
14 inç jant için 195 tabanında 55 yanağa kadar ( 45, 50, 55 fark etmez ) yazlık lastik fiyatı alabilir miyim?
fp aramıyorum en iyisini arıyorumŞair burada Nokian'dan bahsetmiş
tamamdır teşekkürler şu an bunlar bitmeden almam ama contipremiumcontact 5 hep favorimde olan bir lastik.Merhaba @ suleyman
Yumuşak lastik olarak Michlen almanızı tavsiye edebiliriz.
Continantel cpc 6 üretildiği için cpc 5 tavsiye etmiyoruz. Fiyatlar için beklemede kalın derim...
185-55 var tavsiye etmem. arabanın arkasına 2kişiden fazla oturamıyor sürtmekten lastik helak oldu. 323lerin arka davlunbazına sığmıyor lastik
Merhaba MZYUN
195 tabanında istediğiniz 14 jant olarak lastik bulunmamakta.
tabanı 185 olarak ve yanak 55 üzeri olarak değiştirmek isterseniz yardımcı olabiliriz.