Harun tunc
Sessiz
S.a arkadaşlar 2007 model Ford focus hb kullanicisiyim otomatik şanzıman ufak bı yağ sızıntısı yapıyor atf additive kullansam yağ sızma sorunu nu çözer mi yada daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu
Basitmiş arada conta vardır değişince cözülürMotorla şanzımanın birleştiği yerden kırmızı renkte damlatiyor
Aradaki conta değişimi sorunu çözecektir... Bu kaçak damlama seviyesine geldiyse ciddi olarak yağ eksiltme yapabilir.Motorla şanzımanın birleştiği yerden kırmızı renkte damlatiyor
Conta kaçağından başka sorun varsa revize etmek gerekir, ancak vites geçişlerinde sorun yoksa revize etmeye de gerek yok bence.Aslında ustaya götürdüm 1 ila 5 bin arasında çıkabilir revize olması lazım deyince araştırmak istedim biraz
Sıcakken nerde ?Geçmiş olsun.
Benim araçta da aynı sıkıntı var. Yalnız şanzımana fazla yağ konulmuş hissine kapıldım ben. Şu an bu kaçakla ilgili birşey yapmayı düşünmüyorum. Vites geçişlerinde sorun yok.
Şu sıralar kaçak yok.
Otomatik araçların şanzıman yağı nasıl kontrol edilir?
Kılavuz kitaba göre motor soğukken 25 derece, sıcakken 65 derece olmalı, ama benim araçta soğukken full ünde üstünde.
www.remotomotiv.com.tr ile görüşün, Focus'a bakıyorlarsa tavsiye ederim.Vites geçişleri sorunsuz en ufak bir sorunu yok tavsiye edeceğiniz bı usta mevcutta var mı
Öyle bakmadım henüz.Sıcakken nerde ?
Neden ?Öyle bakmadım henüz.
Arabayı görüyor muyum kiNeden ?
5 km lik yolun sonunda baktım tam 65 derece.Neden ?