ozgur35
Aktif
Arkadaslar bıldıgınız gıbı vw jetta aracım satılıktı. 3 hafta once gelen müsterım aracımı ciğli otokontrol dıye bı expere soktu ve sag kapı komple degıstıgı soylendı. Bunun uzeıne fıyat kırmam teklıf edıldı ama aracımı satmadım .Satısa koydugun ınternet sıtesınde aracımı sag kapı degısmıs dıye yazdım sonucta elımde exper raporu vardı ama hicbisekılde fiyat kırmadım 46000 bınden 44500 e vercektım. Dün gelen baska müsterı aracımı ızmır oto expere götürdü ve aracımda bırakın kapı degısmesı lokal boya bıle yoktu . kapıda fabrıkasyon boya ınce vuruldugunu söylendı ve kapının degismesı sacma oldugu soylendı. vosmere kostum ve yıne aynı sekılde aracımda lokal boya bıle yoktu full orıjınal bır aractı. Aracım yapılan teste TSI 122 hp yerıne 127.5 hp 200 tork yerıne 240 tork, son hıız 253 km/h cıktı 1.4 motor ıcın mekanık aksam üst degerlerdeydı ve aracımın kaporasını aldım. Sonuc olarak her exper guvenılır degıl dıkkat etmek lazım. BU ısı tezgah halıne getırenler de var. exraklarımı toparlayıp hukukı ıslemlere baslıcam .
Son düzenleme: