Bence gayet güzel işlem ve işçilik olmuş. Airbag'in açmama ihtimali yok bu materyalde.Baksın, araştırsın, soruştursun amaaa... Ne olursa olsun adam alırken 2 kere düşünmek zorunda kalır, aa bu modellerde böyleymiş önemli değil deyip geçiştirmez bence.. İşin sıkıntılı tarafı arabaya her bindiğinizde gözünüzün önünde olan bir malzeme..servis düzgün bir fiyat verse herkes yaptırır ama 8-10 binler uçuk rakamlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 60924
Hayır canım 5 bin torpido düş 495e hayırlı olsun.500 yazar 350 ye veririm...
Bu piyasada Karabay'ın fiyatı uygun durumda işçilik de iyiyse yaptırmaya değer.Tekrar Selamlar, İzmir Mazda Yetkili Servisi ile görüştüm göğüslük değişimi için 19440 TL istediler, aracı Denizli'den aldım, yetkili servis bakımlı olmaması sebebiyle bu fiyatta ciddi bir düşme olmayacağını belirttiler. Karabay ile görüştüm 4000 TL istediler, yol masraflarını da ekleyince 5000 civarı tutacak gibi gözüküyor, İzmir de kaplama yapan bir yer ile görüştüm ama salma yapmayacağının garantisi yok maalesef. Önerilere açığım Karabay en mantıklı seçenek gibi gözüküyor.
Kaplama çok sağlıklı olmaz gibi birde aracı satarken alıcıda soru işaretleri doğurur sanki...Tekrar Selamlar, İzmir Mazda Yetkili Servisi ile görüştüm göğüslük değişimi için 19440 TL istediler, aracı Denizli'den aldım, yetkili servis bakımlı olmaması sebebiyle bu fiyatta ciddi bir düşme olmayacağını belirttiler. Karabay ile görüştüm 4000 TL istediler, yol masraflarını da ekleyince 5000 civarı tutacak gibi gözüküyor, İzmir de kaplama yapan bir yer ile görüştüm ama salma yapmayacağının garantisi yok maalesef. Önerilere açığım Karabay en mantıklı seçenek gibi gözüküyor.
Bence şu piyasa şartlarında mantıklı.Merhaba konuyu hortlatayim. Kocaeli Mazda da fiyat aldım %20 iskonto çıkmış 12600 lira fiyat verdiler değişim için. Sizce mantıklı mı?
Çok çok iyi rakamMerhaba konuyu hortlatayim. Kocaeli Mazda da fiyat aldım %20 iskonto çıkmış 12600 lira fiyat verdiler değişim için. Sizce mantıklı mı?
Ben de umutlanmistim dogrudan 15 deseler insanin zoruna gitmez de boyle olunca hoş olmamisArkadaşlar şimdi siparişi vermek için görüştüm. Bana fiyatı bayram tatili öncesi cuma günü verdiler. Bugün görüştüm 15600 lira oldu parçaya zam geldi dediler sinir küpüyüm şuan. Yaptırma sen bunu diyorlar ya
Yaptırmayacagim ya böyle bişey olabilir mi
Yaptırmadan kullanmak en mantıklısı sanırımBen de umutlanmistim dogrudan 15 deseler insanin zoruna gitmez de boyle olunca hoş olmamis
karabay da iyice abartmis burada hic memnun kalmayan bir arkadas vardi kotu bir iscilik vardi gercekten.Bilmiyorum magduriyeti cozuldu mu. Karabay in 7 oldugu yerde servis 15 bine yine bedavaŞimdi karabay ile görüştüm onlarda 7000 lira fiyat verdi. Hangisi makul
Yaptırmadan kullanmak en mantıklısı sanırım
Cam sökümü dahil mi ?Şimdi karabay ile görüştüm onlarda 7000 lira fiyat verdi. Hangisi makul
Bu coğrafyada kırmızı kar yağsa şaşırmam... bayram önü bayram sonu, kur yükseldi, maliyet arttı... Bahane çok nasılsa, kitleyin millete...Böyle bişey olabilir mi
Valla foto istedi attım 7000 e yaparız dediCam sökümü dahil mi ?
Cam sökümü dahil mi ?
Orijinali olduğu için evet katılıyorum.sonucta servis kayıtlarına giriyor. Herşey resmikarabay da iyice abartmis burada hic memnun kalmayan bir arkadas vardi kotu bir iscilik vardi gercekten.Bilmiyorum magduriyeti cozuldu mu. Karabay in 7 oldugu yerde servis 15 bine yine bedava
Camıda mı döküyorlar.Cam sökümü dahil mi ?
Cam sökümü dahil mi ?