Attiwolf
Katılımcı
- Araç Markası
- Mazda 2
- Araç Renk ve Tip
- Lacivert - HB
Merhabalar arkadaşlar, bildiğiniz gibi 2'de pek bir eşya gözü yok ve bir adet bardaklık mevcut. Aldığım günden beri canımı sıkan bir durumdu. En son dün gece bu duruma el attım. Aşağıdaki fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi vites topuzu ile orta konsol arasında bir boşluk mevcut. Bu boşluğun ölçülerini aldıktan sonra Solidworks isimli programla kendi ihtiyacıma göre bir parça tasarladım ve bu parçayı 3D yazıcı yardımı ile ürettim. Parça yerine çok sıkı bir şekilde geçiyor ve herhangi bir oynama olmuyor. Yine fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi çakma rayban gözlük gayet güzel bir şekilde gözlük kısmına oturuyor. Bardaklık kısımlarını ise 330ml'lik tenekelere göre ölçülendirdim çizerken.
Bundan sonraki adımım güzel bir zımpara işleminden sonra plastiği siyaha boyayıp yerine yerleştirmek. İşlem bittikten sonra yine son halinin fotoğraflarını paylaşırım.
Bundan sonraki adımım güzel bir zımpara işleminden sonra plastiği siyaha boyayıp yerine yerleştirmek. İşlem bittikten sonra yine son halinin fotoğraflarını paylaşırım.