- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Arıza başıma gelince hemen google vs aynı arızayı yaşayan birine denk gelirimde sabaha kadar sorunun çözümünü bilir tahmin yapmayı keserim diye düşünmüştüm....Malum başka bir forum dan ismi lazım değil mazda formu Bir konu başlığı buldum ve okumaya başladım...Aşağı yukarı benzer bir problem ile karşılaşmış vatandaş yardım istemiş.....Altta yorumlar geyik vs dönmüş...Merakla her yorumu okuyup sorunuma çözüm ararken....Konu bambaşka yerlere kaymış gitmiş....Arızayı yaşayan vatandaş bir umut sıkıntıyı nasıl çözdüğünü yazmıştır herhal dedim fakat ilk mesajdan sonra oda yok
Şimdi dönüp kendi konu başlığıma bakıyorum giriş gelişme ve sonuç arkasından geçmiş olsun dilekleri ve biraz mizah iyi temenniler ve geyik
Garajı garaj yapan da bu işte....Amaç beklentisiz insanlara yardımcı olabilmek...Dayanışma ortamı sonrası muhabbet...Herşey sırayla...Modern olan medenice olan olması gereken de tamda bu
Bu mesaj ait olduğu konu başlığınada taşınabilir...İçimden gelmişken yazayım istedim hepsi bu...
Şimdi dönüp kendi konu başlığıma bakıyorum giriş gelişme ve sonuç arkasından geçmiş olsun dilekleri ve biraz mizah iyi temenniler ve geyik
Garajı garaj yapan da bu işte....Amaç beklentisiz insanlara yardımcı olabilmek...Dayanışma ortamı sonrası muhabbet...Herşey sırayla...Modern olan medenice olan olması gereken de tamda bu
Bu mesaj ait olduğu konu başlığınada taşınabilir...İçimden gelmişken yazayım istedim hepsi bu...