İstanbul şartlarında çok uçuk rakam değil bence, hele ki, hakiki deri ise malzeme normal bile denilebilir.kartal oto sanayide sordum 250 istediler orjinal olana
bende yaptıracagım ama 250 bıraz uc geldı farklı tavsıyesı olan varmı
İstanbul şartlarında çok uçuk rakam değil bence, hele ki, hakiki deri ise malzeme normal bile denilebilir.kartal oto sanayide sordum 250 istediler orjinal olana
bende yaptıracagım ama 250 bıraz uc geldı farklı tavsıyesı olan varmı
Benim direksiyondan sonra orjinaller bana çok ince geliyor. Ele oturmuyor orjinal direksiyon.Zamanın behrinde direksiyonu 300 liraya garantiden değişmiştim, iyi ki değişmişim
Direksiyon birazcık ağırlaşmıştır kılıftan sonra.Benim direksiyondan sonra orjinaller bana çok ince geliyor. Ele oturmuyor orjinal direksiyon.
Yoo kılıfın ağırlığı 100 gr yoktur ki.Direksiyon birazcık ağırlaşmıştır kılıftan sonra.
Siz uygun diyorsaniz o zaman ordan yaptirayım
Gercekmi derimi derseniz onu bilmiyorum ama adam garanti veriyor
Gerçek değilse o fiyat etmez herhalde
İşiniz bitince de bana gönderin bi de ben deniyim@MetinU kapanır. Önce çok ince zımpara, sonra da boya. Boya alma ama bende vardı, bırakırım Kadire.
Uzun vadede işe yaramazmış ama kısa vadede iş görür deniyorDireksiyonun üzerinde deformasyon var. Deri boyası ile kapanır mı acaba, ne dersiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 34207
Benzer şekilde olan Twingo aracıma boya uygulaması yapmıştım 1 yıl dayanmadı soyulmaya başlamıştı.Direksiyonun üzerinde deformasyon var. Deri boyası ile kapanır mı acaba, ne dersiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 34207
Eyw çok sagol da ben beceremem yapan arkadaşın eline saglik@edip eğer kaplama yaptırmadıysan, şöyle güzel bir örnek var, elinden iş gelenler için güzel seçenek.
Dizel İmpressive'm