Çok sağolun.Ellerine sağlık, çok güzel olmuş, güle güle kullanmak nasip olsun.
Sağolun.Çok beğendim, eline sağlık, güle güle kullan.
Çok sağolun.Çok beğendim, eline sağlık, güle güle kullan.
Çok sağolun.güzel olmuş ellerine sağlık.
ben de mavi iplikli olan dan sipariş verdim.yakın zaman da gelir bakalım inşallah
Haklısınız Mutlu bey.Fakat birleşme noktalarında biraz potluk oldu.Sanırım tasarım hatası.Bir de direksiyon sökük iken dikiş yapmak bana zor geldi.İpi gerdirmek gerektiğinde direksiyonu da tutmak gerekti. İkisi aynı anda zor oldu.Yerinde takılı iken sanırım daha iyi dikilir.Ama sonuçta hoş durdu.Güzel olmuş elinize sağlık. Hatalar çok göze batmıyor göz hizasından, o nedenle boşverin. Direksiyonu sökmeden direksiyon üstündeki parçalar çıkarılamıyor, çıkarılamayınca da derinin fazlalığı o parçaların altına sokulamıyor.
Sağolun.Burada arabanın sökmedik yerini bırakmadık zaten.Direksiyonda aradan çıktı.Güzel oldu.Aslında aynalara sinyal ve yine ayna altlarına logolu karşılama lambaları da yapmak istiyorum.Mart ayında İstanbula gideceğim.Temmuz sonuna kadar orda olacağım.Sipariş versem yetişmez diye girişmedim o işe.Acemi olmalana rağmen çok çok iyi. Ellerine sağlık. Ben cesaret edemezdim...
Bana maliyeti 68 TL oldu.Bunu profesyonel olarak yapanlar, direksiyonu sökerek yapıyor. 5 yıl önce 250 TL ye yaptırdıydım.
Bugün fiyat aldım 50 tl'ye yapacak adam.
50 TL ye hakiki deri olabileceği mümkün mü? Üstelik ortalama 3 saat üzerinde çalışılıyor.
"Bunlara sadece deri oluyor, o yüzden deri yapıcaz" demişti adam. Gittiğimde de suni deri abi bunlar diyecek ne diyecek zaten. Benim için çok fark teşkil etmez şahsen, işimi görür
250 normal fiyat doların seviyesi ortadakartal oto sanayide sordum 250 istediler orjinal olana
bende yaptıracagım ama 250 bıraz uc geldı farklı tavsıyesı olan varmı