mehmet eroğlu
Sessiz
Moderatörün son düzenlenenleri:
klima motoru değilmiş direksiyon pompasıymış, kusra bakmayın
Sorun farklı olabilir veya takılı olan kablo sistemi çalıştırmıyor olabilir.Aradaşlar merhaba o kabloyu bende merak ediyordum ve amacını öğrenmiş oldum hatta YouTube'da birisi anlatıyordu park ederken direksiyonu çevirdiğinizde devir biraz yükselir gaz vermeden park kolaylığı sağlar şeklinde diye sanırım o kablo bu olsa gerek ancak bende takılı ama domestos kardeşimizin dediği görevi yerine getirmiyor.
Veli bey rahatsoz ediyorum direksiyon pompamı profosyonel bir yere artı direksiyon duymuşsunuzdur belki.arızalı olmadığını vitese takımca devrimin düştüğünü ve direksiyonu çevirince dahada düştüğünü bunun başka bir problemi var pompan sağlam deyip gönderdiler.bende belki o sistem çalışırsa düzelir diyorum sanırım onda sıkıntı var.direksiyon pompası üzerindeki kablonun diğer ucunu nereye gider yani nereden geliyorda pompanın üzerine takılıyor?saygılarımla hayırlı pazarlar.
Bence önce çözdüğün direksiyon sisteminin fotolarını koymalısınki herkes faydalansınArkadaşlar 323 klimalı otomatik olan arkadaşlardan bir ricada bulunacaktım.şuan direksiyon sistemimi çözdüm şükürler olsun ancak klima açınca da devrin düşmemesini sağlıyan bir ekipman var aynı direksiyonda olan gibi ve benim buda malesef hortumların giriş çıkışında kör tıpa takmış bilinçsiz ustalar tarafın.arkadaşlardan rica etsem bana özelden arabanın karbüratör kısmının arka tarafının resmini çekip gönderebilir mi rica etsem.
Biraz kullanınca devre dışı kalıyor o kısmıda çözüm paylaşcam inşallah.bugün adem ustanın yanındaydım subap ayarı yaptırmak için herkese çok selamı var.video çektim yüklemek için ancak video boyutu çok büyük diyor.
Motor soğuyunca tekrar aktif mi oluyor?Merak ettiğim bişey var arkadaşlar.direksiyon pompam neden 2-3 km kullanımdan sonra o özelliğini yitiriyor?o özelliğini yitince de direksiyonum ağırlaşıyor.