Sistemin yağ eksiği yoksa, anlayan bir ustaya göstermekte fayda var. Bazen basit işlemlerle sorun çözülebiliyor.Buradan ses gelmeye başladı ne yapabilrim?
Sistemin yağ eksiği yoksa, anlayan bir ustaya göstermekte fayda var. Bazen basit işlemlerle sorun çözülebiliyor.Buradan ses gelmeye başladı ne yapabilrim?
Kasnak-kayışlardan gelen ses mi? yoksa direksiyon pompasının içinden gelen ses mi? Hidrolik direksiyonda sertleşme ya da ani yumuşama sertleşme gibi anormallikler var mı? Yag kontrolu yapıldı mı? Dogru yag seçimi yapıldı mı? yag kaçakları veya eksiltme söz konusu mu? bunlardan başlanmalı öncelikle.Buradan ses gelmeye başladı ne yapabilrim?
Şu an ses dışında hiçbir sorun görülmüyor. Yağ seviyesi normal düzeyde. Ses kayıştan gelen birses değil. Araba çalıştıktan yaklaşık bir dakika sonra gelmeye başlıyor.Kasnak-kayışlardan gelen ses mi? yoksa direksiyon pompasının içinden gelen ses mi? Hidrolik direksiyonda sertleşme ya da ani yumuşama sertleşme gibi anormallikler var mı? Yag kontrolu yapıldı mı? Dogru yag seçimi yapıldı mı? yag kaçakları veya eksiltme söz konusu mu? bunlardan başlanmalı öncelikle.
Üzerinde vidaları var, elinden iş geliyorsa yapabilirsin, kayışı çok gergin yapmamaya dikkat et bence.Yeni direksiyon pompası aldım yarın gelir inşaallah sorun şu kendim takabilir miyim kayışı nasıl ayarlayabilirim onu çözemedim
Hadi hayırlı olsun. Pompa degişiminden sonra direksiyon hidroliginde yumuşama ya da sertleşme oldu mu? Öncesinde sorun sadece sesmiydi?Havaların soğukluğundan kendim yapmaya cesaret edemedim sanayide taktırdım birisine şükür ses kesildi sıkıntı kalmadı
Benim sorumun sadece sesdi ben takıntılı birisiyim ondan değiştirdimHadi hayırlı olsun. Pompa degişiminden sonra direksiyon hidroliginde yumuşama ya da sertleşme oldu mu? Öncesinde sorun sadece sesmiydi?