MutluTEKİR
Aktif
Mazdagaraj üyeleri bakımlar için zorunlu olarak açılacak tükkana gelsin.Mazda garaj üyelerini aidata baglayıp tukkan açalım.
Mazdagaraj üyeleri bakımlar için zorunlu olarak açılacak tükkana gelsin.Mazda garaj üyelerini aidata baglayıp tukkan açalım.
Vaaalla dur ben bunu gündeme alayımMazdagaraj üyeleri bakımlar için zorunlu olarak açılacak tükkana gelsin.
İstanbulda sıkıntı işte bu durum kira bedelleri çok yüksek.Bu şekilde ticari olmasa da benim de aklıma şöyle bir şey gelmişti;
Sokak arasında uygun bir dükkan kiralanır. İçine biraz alet takım toplanır.
İyi kötü elimiz alet tutuyor. Çok ağır işler haricinde orada tamir bakımları hallederdik.
Hem sosyal buluşma noktası olurdu. Hem de MazdaGaraj ismine yakışırdı.
Herkes konusuna sahip çıksınAdım Murat konu sahibiyim... Konuyu geyiğe çevirmeyiniz
Isıtma soğutma durumunu değerlendir abi bence. Zaten yaz geliyor soğutma/serinletme durumunu göz önüne almak çok güzel olmaz mıDeri koltuk uygulamasını tekrar gündeme aldım. Kumaş koltukla olmuyor...
Isıtma soğutma durumunu değerlendir abi bence. Zaten yaz geliyor soğutma/serinletme durumunu göz önüne almak çok güzel olmaz mı
Dedi koca yürekli adam ve elindeki kahveyi yudumlarken penreceden yağan yağmuru izlemeye devam etti.Yaptır geç , bi dahamı gelcez dünyaya anasını satim
Dedi koca yürekli adam ve elindeki kahveyi yudumlarken penreceden yağan yağmuru izlemeye devam etti.
Güle güle kazasız belasız eskitmek nasip olsun.