Ben konuyu daha yeni gördüm vallahi süper bir atak daha.
Terletmeyecek cinsten olanından bu değil mi abi?
Bir de ortalama kaç lira tutuyor bu işler ki? Herhalde hemen hemen her araç için yaklaşık paralara halloluyordur?
Kanka Ben de iki renk diyorum da dinlemiyolaaaKolçaktaki dikişler neyin on numero olmuş.
Koltuklarda biraz daha moderen bir görüntü için iki renk düşünülebilir.
Bende aracıma koyu bej renk deri kaplatmak istiyorum ancak halı siyah sert plastikler siyah o yüzden yakışmaz gibime geliyor ama eğer sert plastikler deri kaplana biliyor sa bende düşüne bilirim deri kaplat mayi
İnternette bi kaç araç gördüm orjinal olarak halısı ve sert plastigi siyah koltukları bej olan pek hoşuma gitmedi göz yoruyor baya. Komple bej olunca ortam baya ferahliyor.Koyu bej olacaksa siyahlar pek sırıtmaz gibi...
Şimdiden hayırlı olsun Murat abi, sıradışı güzel bir tercih olmuş. Bitmesini merakla bekliyoruz.İlk etap tamamlandı
Traktörün içi ferahladı resmen, koltuklarda yapılınca baya iyi duruma gelecek
Ekli dosyayı görüntüle 20866
Ekli dosyayı görüntüle 20867
Ekli dosyayı görüntüle 20868
Ekli dosyayı görüntüle 20869
Ekli dosyayı görüntüle 20870
Ekli dosyayı görüntüle 20871
Ekli dosyayı görüntüle 20872
Şimdiden hayırlı olsun Murat abi, sıradışı güzel bir tercih olmuş. Bitmesini merakla bekliyoruz.
Koltuklara el atmışken birde motor tak bariCümleten çok bekleceğiz daha
Koltuklara el atmışken birde motor tak bari
zzzztt zzzzztt ileri geri gidip gelsin
Benden başka kullanan olmadığı için gereksiz kalır
Murat abi artcarın koltuklara soğutma sistemi takma konusunda bir bilgisi var mıymış? Hava geçiren kumaş ya da delikli derinin altına sünger içine fan yerleştirmekle iş bitiyor mudur?
Isıtma yapıyorlar ama soğutma hakkında bilgim yok. Eğer düşünürsen telefon numarası vereyim ara bilgi al
anlatma zatenNe kadar mutlu oldum anlatamam