kemal1963
Katılımcı
yakıt tüketimi bir çok etkenden dolayı değişir, xt sakin kullanımda normal trafikte 10-12 lt arası yakar, daha aşşağı düşermi tabiki düşer dediğim gibi bir çok etken var sürekli sakin trafikteysen gaz pedalına iyi davranıyorsan xt yi 9 lt lere düşürebilirsin ama 240 beygirlik turbo 4 çeker subaruyu sakin kullanmak pek mümkün değildir herhaldepeki arkadaşlar subaru xt şehir içi şehir dışı ne kadar yakar bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. Fabrika verileri makul gibi ama bazı arkadaşlar fabrika verisinden 2-3lt fazla yakar seni üzer diyorlar. Ben yıllık 10-15k km yapıyorum. 4x4 bakma sebebim burada bağzı kışlar kar çok oluyor ve belediye çalışmıyor ben kışta olsa aracımı kullanmak istiyorum golfle kış lastiği olmasına rağmen bir kaç sefer kara saplanıp kaldım ayrıca canım sıkıldığında tek başıma doğa gezisine çıkmayı severim golfle çıkamıyordum gençken babamın şahiniyle tarla marla gezerken tekerin boşta kalmışlığı oldu gerçi çok acemiydim ama bu sorunlarıda yaşamak istemiyorum, bazı arkadaşlar yeni tucsonu önerdi 4x4 ünü ama onada güvenemiyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...hMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
bu araç var fiyat biraz daha makul olursa bunu da düşünebilirim. mazda cx-5 de 120 sonrası ayna ve kaput sallanması biraz sıkıcı olabilir diye düşünüyorum.