Nazara geldik herhalde İlk defa bir Mazda aracımda arıza lambası yaktık, hatta trafikte kalıyordum neredeyse. Bugün sabah Atakule yokuşundaki kırmızı ışıkta bekliyordum. Yeşil yandı gaza bastım tak diye bir ses duyuldu, arıza lambasının yanında çarpışma önleyici, lastik basınç ve esp lambaları da aynı anda yandı. Araç çok nazlı şekilde hareket etti, devir 2000-2500 den yukarı çıkmıyor ancak araç da çok zor hareket ediyordu. Sağa yanaştım, motoru durdurup geri çalıştırdım. Arıza lambası yanık kaldı ancak diğerleri söndü. Araç normal bir şekilde hareket etti ve eve kadar da bir problem olmadı diyecekken aynı şeyleri siteye girerken de yaşadım Yine bir ses geldi, bu 3 lamba yanmaya başladı ve araç bir çeşit güvenli moda aldı kendisini, gaza basıyorsunuz devir 2000-2500 civarında oynuyor ancak 3-5 km hıza çıkabiliyorsunuz. Stop edip tekrar çalıştırdım ve devam edebildim.
Yabancı forumlarda bulabildiğim en yakın konu bu;
Major problem mazda3 2013 skyactiv went in ''limp mode'' - 2004 to 2016 Mazda 3 Forum and Mazdaspeed 3 Forums
Bir de şikayetvarda çözülüp çözülmediğini bilmediğim dizel Mazda 3'te benzer bir sorun var ama bu daha komplike gözüküyor.
Mazda Aracın Arızalarını Servis Çözemiyor.
Bahsettiğim lambalarda aşağıdaki şekilde yanıyor,
Bakım gelmişti zaten, hafta içi Asalet hocama uğrayıp gösterelim bakalım.
Yabancı forumlarda bulabildiğim en yakın konu bu;
Major problem mazda3 2013 skyactiv went in ''limp mode'' - 2004 to 2016 Mazda 3 Forum and Mazdaspeed 3 Forums
Bir de şikayetvarda çözülüp çözülmediğini bilmediğim dizel Mazda 3'te benzer bir sorun var ama bu daha komplike gözüküyor.
Mazda Aracın Arızalarını Servis Çözemiyor.
Bahsettiğim lambalarda aşağıdaki şekilde yanıyor,
Bakım gelmişti zaten, hafta içi Asalet hocama uğrayıp gösterelim bakalım.