emrullahberat46
emrullahcam@gmail.com
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Aracımda son zamanlarda 70-80 km hızdan sonra ön sol taraftan plastik titreme sesi şeklinde bir ses geliyordu ve arabada teyp açık olmadığı zaman bayağı rahatsız ediyordu.Hareket halinde geldiği için bulamıyordum.Öncelikle sol ayak sütununun iç tarafındaki dış plastik parçayı söküp oralarda ses yapabilecek herşeyi izole ettim ama ses hiç değişmedi.Sol kalorifer havalandırmasının geldiği yeri yandan söküp baktım orada da ses yapacak birşey göremedim.
En son geçen haftasonu ön sol çamurluk davlumbazın arkaya bakan tarafını söküp çamurluk içine doğru bakınca orada gövde ile çamurluk arasında plastik bir parça olduğunu ve çok gevşek durduğunu gördüm.
Orasını sarı köpük ile doldurup plastiği sabitledim ve ses tamamen gitti.Aslında başka çözüm de bulunabilirdi ama bulunduğum yerde ancak böyle yapabildim.Benzer bir sıkıntısı olan olursa bilgisi olsun
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son geçen haftasonu ön sol çamurluk davlumbazın arkaya bakan tarafını söküp çamurluk içine doğru bakınca orada gövde ile çamurluk arasında plastik bir parça olduğunu ve çok gevşek durduğunu gördüm.
Orasını sarı köpük ile doldurup plastiği sabitledim ve ses tamamen gitti.Aslında başka çözüm de bulunabilirdi ama bulunduğum yerde ancak böyle yapabildim.Benzer bir sıkıntısı olan olursa bilgisi olsun
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi