mehmet eroğlu
Sessiz
91 model 323 sedan bujilerin ateşleme sırası nedir
Son düzenleme:
İşte onu anlayan bir ustanın yapması şartşema için teşekkur ederim, tabanca ile avans ayarı nasıl oluyor, tabancayı ilk defa duydum
Teoride yapacağın şey mantıklı gelmişti ama pratikte olmuyor demek.distribitörü çevirdim kabloları birer atlattım, ama tam denk gelmedi kablo sırası önceki konuma göre, ayar vida yuvasının boşluğu yetmedi. yinede bi deneyim istedim marşa bastım acaib bi ses geldi hemen kontağı kapadım motorun çalışmasına fırsat vermeden. geri tekrar eski konuma aldım. sonrakı yapacağım işlem ayar yuvasının bi tarafını demir testereyle kesip öyle avans ayarı yapıcam, sanırsam bu şekilde olur
alana da satana da Hayırlısı olsun. Mazdam yok diye boş bırakma forumu. 323 ile ilgili tecrübelerine ihtiyaç olacaktır.arkadaşlar aracı sattım. motor masrafı çıkarıcaktı. kranktan ses geliyordu. bende ayagının biri engelli arkadasa sattım. tamirci arkadası yapıp kullanıcak. arac otomatik olduğu için tercih etti. hayırlı olsun diyelim. baska mazdalarda bulusmak dileğiyle
Hayırlısı olsun.her şey gönlünüzce olsun.arkadaşlar aracı sattım. motor masrafı çıkarıcaktı. kranktan ses geliyordu. bende ayagının biri engelli arkadasa sattım. tamirci arkadası yapıp kullanıcak. arac otomatik olduğu için tercih etti. hayırlı olsun diyelim. baska mazdalarda bulusmak dileğiyle