Merhaba,
Bujileri haftasonu bir temizleyeyim diyordum. Geçenlerde bazen düşük devirlerde kesiklik yapmıştı. Uygun fiyatlı ve kaliteli buji anahtarı tavsiyesi alabilirim.
Oluyor... tecrübe ile sabit.Arkadaşlar buji temizliği ile araçta bir değişiklik olmaz. Buji ya yenidir yada eski, boşuna söküp uğraşmayın. Sök tak hep zarardır bunu unutmayın.
O da olabilir de kendim söküp temizlemenin keyfini vermez. Yoksa Tosun Usta'nın orada değiştirebiliriz Kaş'la göz arasında.Temizlemekle uğraşmayıp anahtar parasına buji alabilirsin bence?
Yaşasın tüketim!
Görsel paylaşırmısın?Lastikli izeltaş 16mm lokma ve kısa arakol ikisine 30 tl verdim... Cırcır kol vardı takıp kullandım... Şu mafsallıları ben başarılı bulmuyorum...
Kadir şimdi yataktan kalk üstünü giy arabanın kumandasını al otoparka in bagajı aç foto çek gönder.... diyosun öylemi... Sana değmez mi değer kardeşim 5 dk bekle atıyorum
Olmaz abi görsel paylaşmalısın @kadir buji kodun 16 ile başlıyorsa 16 mm olması gerekir... Bildiğim kadarıylada 16 bl bk kasalar...Kadir bende var. Buluşalım kullanırsın. Masraf etme.
Kadir bende var. Buluşalım kullanırsın. Masraf etme.