Lantis, bu gidişata balta vurabilir maazallah, dikkat edin lütfen.Üstadım sorunsuzluk temel prensibim, 6 mazda m oldu, hiçbiri üzmedi, mazda kraldır, çok kere yanılmadım, ama mondeo 1-2 tane dikkatimi çekti
Lantis, bu gidişata balta vurabilir maazallah, dikkat edin lütfen.Üstadım sorunsuzluk temel prensibim, 6 mazda m oldu, hiçbiri üzmedi, mazda kraldır, çok kere yanılmadım, ama mondeo 1-2 tane dikkatimi çekti
@drakyuzsahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Bütçenizi aşıyor ama param olsa benim GF yi satıp düşünmeden bunu alırdım..
Bu detayların hiç birine dikkat etmemiştim tabi ki gidip körü körüne bende almazdım bu arada. Kendi ekspertizimi yaptırırdım ki kendi aracıma yaptırdım. Dediğin gibi kapı çıtalarında dalgalanma var. Bu da aracı benim gözümden 150 bin liradan daha aşağı bir rakama düşürmeye en büyük etken olur.@drakyuz yanlış tavsiye için kusura bakma..Kapı çıtalarında dalgalanma var gibi,
Yolcu tarafı marşpiyelin arka kapı ucu ayrilmıs ,gibi ölçüsüz duruyor,
Ön göğüsün sürücü ön cam birleşimine yakın zemine sanki bir şey vidalanmış sökülmüş gibi delikler var,
Yine ön göğüs yolcu tarafı torpido üstü havalandırma kenarı bir şey yapıştırılıp sökülmüs veya tamir edilmis gibi zemini bozuk
Eksper raporu ağustos ayında yaklaşık 470 bin km de yapılmış. Daha dikkatli incelenmeli.
araç yakıyor resmen keşke benim olsa.. 200 ister en az bunaBu konunun sahibi aracını satıyormuş98' Mazda Lantis 323F - Sayfa 7
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı maşallah çok güzel olmuş rengi zaten arabayı en güzel gösteren rengi kazasız belasız kullan kardeşim bu arabanın motor vewww.techturkey.com
Varsa temiz Lantis isteyen iletişime geçebilir
@drakyuz
Araç forumda bilinen bir araç ve genel olarak sıkıntısız.Araç hakkındaki bilgilerinizi paylaşırmısınız?
Mazda 6 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mazda 6 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Teşekkür ettim abi,cansın.
Zamanınızı ayırdırnız, bilgi de verdiniz,sağolun. Taşlar yerine iyice oturdu. Bundan sonrası kısmet.Serkan bey'e benim 3 aylık kullanımım ve arabayı alış aşamalarımla ilgili gerekli açıklamalar ve expertiz raporu sunulmuş olup, satıcı abimizle alakalı da gerekli bilgiler verilmiştir. Ama piyasaya baktığımda da en uygun ve temiz olanlardan bir araç artık gerisini kendi bilir..bana kalsa forumdan ve çevremden herkese gözüm kapalı tavsiye edebilecegim bir araç.