Buradan devam edebiliriz.
Dışardan taş gibi harika duruyo ama o kırmızı iç tasarım mafetmiş arabayı
reis bu bana yakısır mı aracı satıp boyle bısey mı alsam
Mercedes - Benz E E 220 Avantgarde 1994 Model 67.900 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 506885029
Oynarken bileydim kırar mıydım hiç, ah ulan Ken
W211 FL kasa için geçen yıl 3 kere niyetlenerek farklı zamanlarda İstanbul’a gittim 3 arabada da söylenilenlerin dışında sıkıntılar çıktığı için almaktan vazgeçmiştim. W211ler en güzel mercedes serilerinden biri bence , alırken mutlaka bayi çıkışlı olmasına dikkat edin. Tr ye girişleri Sıkıntılı arabaları sorgusüz sualsiz alıyorlar hiçbir hak iddia edemiyorsunuz.Kardeşim azcık daha biriktir şunu al o sana biraz ağır kaçar
Mercedes - Benz E E 220 CDI Avantgarde 2007 Model 130.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 496245948
W211 FL kasa için geçen yıl 3 kere niyetlenerek farklı zamanlarda İstanbul’a gittim 3 arabada da söylenilenlerin dışında sıkıntılar çıktığı için almaktan vazgeçmiştim. W211ler en güzel mercedes serilerinden biri bence , alırken mutlaka bayi çıkışlı olmasına dikkat edin. Tr ye girişleri Sıkıntılı arabaları sorgusüz sualsiz alıyorlar hiçbir hak iddia edemiyorsunuz.
Bu ara gözünüze çarpan temiz ve fiyatının ederinde 626 GE var mı? Tercihen manuel.
Bizim gibi düşünenler için (fiyatı abartılı bir iki müstesna hariç) yok bence. Düşük fiyatına endeksli olarak alınıp toparlanabilecek bir iki seçenek var, onlar da değmez gibi.Hamdi bilmiyorsa kimse bilmez
Bugün 626 lara şöyle gözatayım dedim.Değişen bir şey yok.arabasız kalsam kesinlikle 626 seçeneklere dahi giremez,millet uçuşta hemde ne uçuş. Makyajlı ölmüşler 27 den başlayıp 35 e dayanıyor, bir alt kasalarda ortalama 23-25 arası.Her ne kadar Sonataların tipi yolda demode dursada donanım olarak 6 ayarında olması ve 626 lardan çok daha diri temiz bulma olanağı ile bu fiyat bandında bir değil 3 adım önde.Misal mi;
Hyundai Sonata 2.0 SOHC 2.0 SOHC 2005 Model 30.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 528643261
@hakan_emre hocam, Azmandan sonra seni ancak bu paklar ona göre.Azmanın kıymetini bil ha.
Kia Opirus 3.5 V6 2006 Model 47.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 529647864
Senin bu içindeki kırmızı koltuk kıroluğunu nası yok etcez bilmiyorum
Kırmızı kan çekıyor aga kırmızı olsun 5 kurus pahalı olsun Sonucta bı tarafımız dogulu ya ondanSenin bu içindeki kırmızı koltuk kıroluğunu nası yok etcez bilmiyorum
Max 48 ay vade ile sınırlı kredilerimiz. Sigortasız marabalara kredi vermioruz kardesimKırmızı kan çekıyor aga kırmızı olsun 5 kurus pahalı olsun Sonucta bı tarafımız dogulu ya ondan
Seytan dıyo sat arabayı cek @Rcm den 70 mılyar kredı ömür boyu öde. Ben bu dunyada mersıyoyla caddelerde yanlamadıktan sonra ne anladım bu işten. Yıldıza bakıp yanı vermedıkten sonra Hayat guzel yasamak guzel degıl
70 mılyarı 60 ay ıhtıyac kredısı olur mu @Rcm ? 48 ıdı yukseldı mı 60 a
Ya da 40 mılyar bana 48 ay 30 mılyar esıme 48 ay kredı verıyonuz mu ?
Ya da benım kaputa alı dayıdan yıldız alak japonla yapıstırak yanı ben herturlu verırım
Sigorta var benım sıkıntı yokMax 48 ay vade ile sınırlı kredilerimiz. Sigortasız marabalara kredi vermioruz kardesim
Bu ara gözünüze çarpan temiz ve fiyatının ederinde 626 GE var mı? Tercihen manuel.