- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
- #1,921
O kadar eksiğimiz var ki, buradakini bulamadım...Evet ama bir şey eksik değil mi?
O kadar eksiğimiz var ki, buradakini bulamadım...Evet ama bir şey eksik değil mi?
Vites geçişleri yok değişken oranlı şanzıman teknolojisi var.Son modellerde efektif geçişler var o şanzımanlar güzel ama o yıllarda biraz tatsız bir sürüşleri var bunların tabi bu kısmı bana göre içine binmeden tatsız demek bana yakışmaz o yüzden az şekerli diyebilirimO kadar eksiğimiz var ki, buradakini bulamadım...
Soğan deposu basanlara şikayet edelim...Aşagı ilandaki araç, 2016 Kasım ayında 17.100 TL'ye 294.000 kilometredeyken satılmıştır.
Değişen yok fakat 5 parça boya vardı. LPG 2008 tarihliydi.
İstenilen fiyata ise trajikomik....
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Şimdi guzuyu yenilemeye kalksak , hadi ite kaka 40 bine satabildim desem alttaki yeni guzu için 46 bin daha lazım..olmaz o iş..
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Selamlar,
Şu araç için ciddi ciddi görüşlerinize ihtiyacım var.
Mazda 323 Fiyat Listesi - sahibinden.com
Mazda 323 satılık 2. el & sıfır araba modelleri ve fiyat listesi ile Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
20 bin olarak pazarlık yaptık. 2013'ten beri A'dan Z'ye yetkili servis bakımlıymış. Araç sahibi Merser ve SK'dan referans verdi. Tavan döşemesi vs Japonya'dan gelmiş. Arka pandizot bile servisten alınmış vs. 1.8 DOHC motor, 140 beygir özel bir araç. Klima yok. Klima kompresörünü verecek. Kompresörü yurtdışına gittiğinde çıkma almış, TR'de diğer ekipmanları topluyormuş ama eksikler olduğu için vazgeçmiş. Satma durumu olunca da üzerine düşmemiş. Araç sahibinin aynı zamanda MX-6'sı varmış. Yurtdışına gidip geldiği için birini satacakmış. 1993'ten beri Mazda kullanıcısıymış.
Ek: Ön konsol fotoğrafları geldi. Tertemiz.
Ek 2: Kapı döşemeleri çıkma olarak elektrikliye çevrilmiş. Öncekiler manuel camlıymış.
Ek 3: Motoru temizmiş. 5 bin km'de 200 ml civarı eksiltme varmış.
Bilgiler bunlar. Mazdacıların da görüşlerine ihtiyacım var açıkçası.
210 bin. Onu yazmamışım. 2013'te 122 binde sıfırlamışlar motor yapılınca. Tüv'de falan şimdiki km görünüyormuş.Aracın gerçek kilometresi kaç?
Bu 323 çocukluğumun hayali. Karbüratörlü olduğu için uzak duruyordum ama bu enjeksiyonluyu şans eseri gördüm. Sahibi orjinal takıntılı olduğu için de ilgimi çekti. Yoksa yine bakacağım bir model değil. Astina ilgimi çeken hoşuma giden bir araç ama bütçeme uygununu göremedim. Uygun olanlar da epey emek istiyor. Düzgün olanların fiyatı da bana mantıksız geliyor. “3 daha verir şu modeli alırım, 6 daha verir M6 alırım” paradoksuna giriyorum sonra. hanım da kullanacağı için ona beğendirmek de dert valla.bagajı küçükmüş,yaşıda 30 istediği kadar orjinal olsun bence astina alın atik ferah bagajı geniş
Aynen öyle abi. Bir de sunroof olsa tadından yenmezmiş. Normalinin de eli ayağı biraz düzgünü için 15 bini gözden çıkarmak lazım. E aralarında çok da fark kalmıyor fiyat olarak. Ha bir de 626 GF var bu paralara yakın ama bu 323’ü de bir deneyimlemek istiyor canım.Normal bir araç olsa, ilana bakılan süre bile bu fiyata vakit kaybı derdim... Bu araç sıradan bir araç değil... Para verilecek tarafı orası... Tabi niyet varsa...
Selamlar,
Mazda 323 satılık 2. el & sıfır araba modelleri ve fiyat listesi ile Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
20 bin olarak pazarlık yaptık. 2013'ten beri A'dan Z'ye yetkili servis bakımlıymış. Araç sahibi Merser ve SK'dan referans verdi. Tavan döşemesi vs Japonya'dan gelmiş. Arka pandizot bile servisten alınmış vs. 1.8 DOHC motor, 140 beygir özel bir araç. Klima yok. Klima kompresörünü verecek. Kompresörü yurtdışına gittiğinde çıkma almış, TR'de diğer ekipmanları topluyormuş ama eksikler olduğu için vazgeçmiş. Satma durumu olunca da üzerine düşmemiş. Araç sahibinin aynı zamanda MX-6'sı varmış. Yurtdışına gidip geldiği için birini satacakmış. 1993'ten beri Mazda kullanıcısıymış.
Ek 2: Kapı döşemeleri çıkma olarak elektrikliye çevrilmiş. Öncekiler manuel camlıymış.
Selamlar,