- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
- #1,521
Affiniza siginarak gozume guzel gorunmeye baslayan bir baska arac var sirada... Bunda da gomerseniz beni araba bakmaya ara vericem artik Fakat yine de 1.5 dizel otomatik, on-arka park sensoru, geri gorus kamerasi, anahtarsiz calistirma, far-yagmur sensoru ve cam tavanin buyusune kapildim. Fiyatlar da gayet uygun.
Bu arada dunku 103 binlik mondeo sahibi ile gorustum, 100 bine birakiyor, zorlasam 98e de birakacak gibiydi, 5000 kusur tl'lik tramer varmis, motor kaputu degismis, cok buyuk bisey yok dedi, detayina girmedim...
Loading site please wait...
Bu yine mi ilanda, hem de aynı resimlerleSen araba bakmaya azıcık ara ver bence...
Bu araca bir ara niyetlenmiştim, fiyatı o zamanlar 48 bin lira civarındaydı... Cebine bir çuval para kalacağı için tavsiye ediyorum... Sahibi biraz tuhaf orası ayrı...
Kuga'larda bi sekilsizlik var sanki, dar ve yuksek gorunuyor, Fiat panda gibi. Biraz daha genis olsa orantili olacakmis gibi sanki... Bagaji da cok genis olmuyor bu tarz arabalarin Veli abi. Mesela en dar bagaja sahip SW arac V60'in bile bagaj hacmi 430 lt, kuganinki 400 lt. Auris SW, mondeo SW, megane SW gibi araclar 530 lt civari.
Bunlar Türkiye’de üretilmiyor abi. Gt paketleri gayet iyi tipik reno motoru rampa düz yol dinlemez, bakımları ucuz, az yakar üzmez ama kaza anında ne kadar sağlam olur tartışılır. O fiyatlara alınmıcak bir araba değil geçen sene 55civarıydı.Affiniza siginarak gozume guzel gorunmeye baslayan bir baska arac var sirada... Bunda da gomerseniz beni araba bakmaya ara vericem artik Fakat yine de 1.5 dizel otomatik, on-arka park sensoru, geri gorus kamerasi, anahtarsiz calistirma, far-yagmur sensoru ve cam tavanin buyusune kapildim. Fiyatlar da gayet uygun.
Bu arada dunku 103 binlik mondeo sahibi ile gorustum, 100 bine birakiyor, zorlasam 98e de birakacak gibiydi, 5000 kusur tl'lik tramer varmis, motor kaputu degismis, cok buyuk bisey yok dedi, detayina girmedim...
Sen araba bakmaya azıcık ara ver bence...
Bu araca bir ara niyetlenmiştim, fiyatı o zamanlar 48 bin lira civarındaydı... Cebine bir çuval para kalacağı için tavsiye ediyorum... Sahibi biraz tuhaf orası ayrı...
Satılmayan araba yapmışlarSen araba bakmaya azıcık ara ver bence...
Bildiğim kadarıyla, sahibi gümrükten araç alıp, boya kına yapıp satıyor, bu mondeo yu da binmek için kullanıyor, bu yüzden yüksek fiyat çekiyor.Satılmayan araba yapmışlar
Abi bu araba kaç yıldır ilanda bende niyetlendiği hatırlıyorum.
Bu araçın ekspertiz raporuna bakınca 100bin KM'ye geldiğinde kendi kendini havaya uçucak durumu var.
Her 13 bin KMde bir kaza yapmış. KM severler kaçırmasın...
İyi güldüm, Allah da seni güldürsün.@Domestos Veli abi biraz once benzinlikte bi mondeo gordum yemin ederim tank gibi araba, etrafini dolasayim dedim bitmedi 30 m otede megane vardi, mondeonun yaninda fiat bis gibi kalmis valla... O arabayi nasil bir motor tasiyor dedim icimden Ufkum acildi
O kadar parayı B segment araca vermeyi göze aldıysa arkadaş bence sorun yok... Değilse Mazda 3 hatta 6 bakılabilir.SAHİBİNDEN DÜŞÜK KM TEMİZ MAZDA 2 PLAY TAM OTM
Bi arkadasa mazda 2 bakiyoruz otomatik. Deneyimli arkadaslardan bu arac hakkinda bilgi alabilirmiyim
Arkadasim da Nissan Navaro var. Bu araci esiyle beraber sehir ici ve okula gidis gelis icin kullanacak. O yuzden kucuk otomatik biseyler bakiyor. Micra ve yaris ariyordu ben ona gel mazda 2 bakalim dedim. Gordu hosuna gitti ama dediginiz gibi fiyatlar cok yüksek. Benim mantigim da o fiyatlara mazda 6 almaktan yanaO kadar parayı B segment araca vermeyi göze aldıysa arkadaş bence sorun yok... Değilse Mazda 3 hatta 6 bakılabilir.
Son derece ukala bir kişilik ve lakayıt bir tavır, alacak olsam bile almam, o derece. Bulutut varmış ama bu kısım için düşünülebilirİlan efsane bu kafayı yaşayamam