Rcm
Aktif
@incirinaltı birinci aracın son sahibi olabilirsin kilometreden dolayı fiyatı uygun zannımca ikinci araç yan yatmış çamura batmış şaseler de felan oynama var çok belli.
...@incirinaltı birinci aracın son sahibi olabilirsin kilometreden dolayı fiyatı uygun zannımca ikinci araç yan yatmış çamura batmış şaseler de felan oynama var çok belli.
Evet forumda hocam. @Mustafa dinçTeşekkürler
...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mazda 6 2.0 TE 2004 Model 34.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 559353710
Bu araç forumda mı...
Evet@incirinaltı otomatik mi lazım
abi bir soru sorduk diye niye bu kadar kızdın yahualtı üstü bir soru sordum bir EVET yeter di
canın sağolsun.geride kalanlara cenabi allah sabır versin.BEn de evet diyorum ve seni 4 evetle uğurluyoruz Mustafa
Guvenlik Kontrolü
Mazda 3 piyasasına göre km açısından degerlendirilebilir mi? fiyatta kırpma olursa.
aynen forum da araç da niye foruma söyleme den direk sabihine koydu ki@incirinaltı km iyi sanki sitemize üyem ama benmi yanlış hatırlıyorum
Mazda 6 2.0 TE 2004 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk - 561732337
@incirinaltı km iyi sanki sitemize üyem ama benmi yanlış hatırlıyorum
Mazda 6 2.0 TE 2004 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Şampanya renk - 561732337
32-33 bin liraya alınıp, üzerine masraflar çıkarsa bu durum da bacanak için hoş olmaz hocam. Alırken bakımlı aracı üç beş fazlaya almak zarar ettirmez, kafa rahat olur, sanayilerde çile çekilmez.fiyat aşar bacanağı..
aynen forum da araç da niye foruma söyleme den direk sabihine koydu ki
Aman @Bedfellow hocam iyiki bilgilendirdiniz. Önceki mesajlarımda da dediğim gibi adamlar km düşük diye birine kastirmaya çalışıyorlar kurcalanmış araçları böylesi düşman başına.Aracın eski sahibini biliyorum , Kocaeli Karamürsel’den . Bana söylediği, araçta normal olmayan bir titreme sorunu olduğu , araç kendisine geçmeden önce çok ellenmiş. Çok fazla masraf yaptım kaç tane ustaya götürdüm ancak sorunu çözemedim dedi.ayrıca baskı Balata bitik dedi. Araçta şuan lpg var , ruhsata işli değil. Sağ arka çamurluk sanırım orada da boya olmadı lazım dedi.Satan kişi de 42.5-43 bandında arabayı verecek bilginize.