suleyman
Aktif
boşver kadeti rekordu şimdi bakalım bunu sana626 güzelmiş f/p ürünü vallla, aracın dışk kötü gibi dursa da onarılır ince ince, iç kondisyonu şahane, motor yürür sağlıklı ise 10 numara araç, keşke benim olsa
boşver kadeti rekordu şimdi bakalım bunu sana626 güzelmiş f/p ürünü vallla, aracın dışk kötü gibi dursa da onarılır ince ince, iç kondisyonu şahane, motor yürür sağlıklı ise 10 numara araç, keşke benim olsa
çok detaylı inceleme yahu
araç ne derse desin patronu benim
şöyle düşün enjeksiyonlu klimalı airbagli sunrooflu koltukları sağlam ve fiyatı iyi motoruda yaptırdım diyor ama tabi kontrol lazım
bizim kriterlerimize göre ihtiyaçları var ama ben çok kötü görmüyorum açıkcası gördüğüm andan itibaren ihtiyacı olan 626 arayan herkese atıyorum ilanı ustamdan da bakılabilir onayını aldım
tabi tüm şartlar gözle görülmeden anlaşılmaz
ha benim param oslaydı zaten sökmeyi düzeltmeyi seviyoruz ömrümün bir kısmında bir araç toplayacağım bir mekanizmanın toparlanması benim ruhumu okşuyor mesleğim itibari ile sürekli yamuk düzeltiyorum zaten ama şu an maddi imkanlar buna müsait değil ben yabancıya gitmesini istemem nerden bulacağız bir daha makyajlı
@baykalbilgin acil para lazım bak beyaz kardeş gelecek
Arabayı satamadık, rekord’dan da haber geldi, düşünüyorum bakalım. Acil karar vermem şart, bu akşam istiareye yatayımboşver kadeti rekordu şimdi bakalım bunu sana
bi akşamlık olmaz o iş.7 gün devam etmek lazımArabayı satamadık, rekord’dan da haber geldi, düşünüyorum bakalım. Acil karar vermem şart, bu akşam istiareye yatayım
bi akşamlık olmaz o iş.7 gün devam etmek lazım
olur abi olur ne den olmasınAynı şeyi düşünerek ve isteyerek 7 kişi bir gece yatsa olma mı??
Grup mu yapalım diosunAynı şeyi düşünerek ve isteyerek 7 kişi bir gece yatsa olma mı??
Sen de onaylıyorsunolur abi olur ne den olmasın
Talip olduğumuz toyota celica buymuş sahibi fotoğraf göndermiş. Bi de aracın 9 yıldır muayenesi yokmuş. Bu muayene işi çekme belgesi felan uğraştırır mı bi de araç kaporta boya işinden sonra adam olur mu ki sahibi ısrarla fiyatı aracı görene kadar söylemiyor yurt dışındaymış kendisi. Son yorumu ise şöyle:"Usta milleti tehlikelidir. Eğer çok merak ettiğini ve tedirgin olduğunu anlarlar ise 50 tane arıza icad edip boşa masraf ettirirler. Arabanın sadece tavaninda ve arka cam fitil kenarlarında kaporta işi var. Şase ve motor bölümünde çürük yok. Bana kalırsa elektirik ve teyp işini arabayı bilen Tarık ustaya bırak. Boyacı ve kaportacıyı bana Tarık bulacaktı. Bu arabanın yuruyeninin bir çok parçası Corolla ile aynı olduğu için ben toyota servisten getiriyordum. Bu araba kupon bir araba. Ne kadar iyi desekte netice de 1993 model. Araba işi zevk işi."
tombak severlere gelsin
tombak sevseydim değerlendirmek için görmeye gitmiştim
Mazda 626 2.0 1997 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 558797532
aynen katılıyorum abi@mustafayk başka bir konuda bahsettiğim buydu.
Km. si 225 bin. "Kilometrenin pek bir önemi yok" dediğime iyi bir örnek.
Talip olduğumuz toyota celica buymuş sahibi fotoğraf göndermiş. Bi de aracın 9 yıldır muayenesi yokmuş. Bu muayene işi çekme belgesi felan uğraştırır mı bi de araç kaporta boya işinden sonra adam olur mu ki sahibi ısrarla fiyatı aracı görene kadar söylemiyor yurt dışındaymış kendisi. Son yorumu ise şöyle:"Usta milleti tehlikelidir. Eğer çok merak ettiğini ve tedirgin olduğunu anlarlar ise 50 tane arıza icad edip boşa masraf ettirirler. Arabanın sadece tavaninda ve arka cam fitil kenarlarında kaporta işi var. Şase ve motor bölümünde çürük yok. Bana kalırsa elektirik ve teyp işini arabayı bilen Tarık ustaya bırak. Boyacı ve kaportacıyı bana Tarık bulacaktı. Bu arabanın yuruyeninin bir çok parçası Corolla ile aynı olduğu için ben toyota servisten getiriyordum. Bu araba kupon bir araba. Ne kadar iyi desekte netice de 1993 model. Araba işi zevk işi."
güzelmiş be abi yaabi bu benim ocağıma incir ağacı diker yahu@mustafayk lpg yok dert yok yapıştır gitsin
Subaru Legacy 2.0 Sportwagon 2008 Model 48.500 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 556200577
Audi A4 A4 Avant 1.8 T 1997 Model 29.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 555132019
Fiyatı 25 bin liraya kadar düşürdüler yine yükselttiler, bir ara düşünmedim değil fakat, yaşı ile kilometresinin örtüşmemesi, yeni plaka çıkartılmış olması, bilmediğim bir marka olması kafamı kurcaladı... Bu fiyatlara sw ve otomatik olarak uygun ama, aması var işte...