- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Daha dur sen, bir 4-5 yıl daha geçsin benim araç 100.000 EUR!
Benim C180 de Ankara'ya gitti. Buradan verdiğimde 2.400 km idi, varana kadar 200 km düşmüş. Arka tamponda boya vardı, yolda rüzgardan boyasız hale gelmiş vb... Aracın sıfırı o aralar 125 falandı, satışa konduğu fiyat 130!
Mercedes te ilginç bir marka. Aracın yaşı önemli değil, 1-2-3-4-5! Hep sıfır fiyatı!
Benim C180 de Ankara'ya gitti. Buradan verdiğimde 2.400 km idi, varana kadar 200 km düşmüş. Arka tamponda boya vardı, yolda rüzgardan boyasız hale gelmiş vb... Aracın sıfırı o aralar 125 falandı, satışa konduğu fiyat 130!
Mercedes te ilginç bir marka. Aracın yaşı önemli değil, 1-2-3-4-5! Hep sıfır fiyatı!
Ahh abi ikinci el piyasasından tiksindim artık. Son 1-2 senedir işin suyunu çıkardılar. Bak abi senin araç yaşlandıkça %50 prim yaptı aracı sattığına pişmansındır herhalde
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...en-temiz-en-az-km-de-olan-rx8-226414027/detay
Bir işi dört dörtlük yapabilen bir distribütör yok maalesef. Yahu şu aracı zaten meraklısı alacak, getirsine opsiyon olarak Harman Kardon- Eyesight vb? Bunları geçtim park sensörü olmaması nedir yahu? Yıl olmuş 2015 bagajdan kablo mu çektireceğiz?
Bu uzak doğulular kendi memleketlerinde tutucu da, distribütörleri de nasıl aynı kafadan oluyor anlamıyorum