Bugun fotografli aciklama yapicam
P tuşu arka park sensörünü acıyor. DSC elektronık stabılıte kontrol. RVM de kör nokta uyarı sistemi dışı bırakabılırsınız. 60 km/h hızda devreye gırıyor sistem
Ekli dosyayı görüntüle 25685
Koltuk ısıtma 5 kademeli
Ekli dosyayı görüntüle 25686
Auto yagmur sensoru hassyet derecesı. Sistemı devreye almak için kolu en üstün bi alt kademesınde indirerek devreye gırıyor
Ekli dosyayı görüntüle 25687
Auto far sensoru, kaleme benzeyen kol da gösterge ısıgını kısıp acıyor
Ekli dosyayı görüntüle 25688
Ekli dosyayı görüntüle 25690
Yol bilgisayarı için Enter tusu İnfo ve Back kullanılıyor Enter tusuna basınca çalısıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 25693
İnfodan yol bigisayırını açıyoruz ve karşımıza şöyle bir ekran gelıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 25695
Set Speed Alarm dan bellı bı hıza geldıgımızde uyarı sensoru devreye gırmesı ıcın.Örnegın ben 140 km/h a kurdum.
Ekli dosyayı görüntüle 25691
140 km/h ıstedıgınız hıza kurabılırsınız ve ON/OFF sekmesınden bu uyarıyı devre dısı bırakabılırsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 25692
Reset Averanges den yakıt aldıgınızda ortalama hız ve ortalama yakıt tüketiminizi sıfırlayabılırsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 25696
Maıntenance den
service due aracı servise çagırma vakti kurabılırsınız. Gün olarak da km olarak da kurulabılır. Atıyorum 100 gün veya 5000 km ye kuruyunca hangisi önce dolarsa arac uyarı verıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 25699Ekli dosyayı görüntüle 25700
Ana menudekı PREFERENCES den:
Distance unıt aracı km veya mile olarak ayarlabılırsınız.
Ekli dosyayı görüntüle 25701
Temperature Unıtten ise klımayı C santıgrad derece ve F fahrenhayt olarak degıstırebılırısınız. C de iken 22.5 a kurudugumuz klıma F de ise 74 gıbı bı rakam oluyor mesela
Ekli dosyayı görüntüle 25702
Alert Volume RVM sesini kısıp acıyor. Kör nokta uyarı sistemının. Kör nokta uyarı sıstemı 60 km hızla çalısıyor. Aynalarda sarı lamba yanıyor eğer sinyal verırsenız ötüyor. Sinyal vermeden ötmez sadece uyarı ısıgı yanar aynada.
Ekli dosyayı görüntüle 25703
Turn Sıngal Volume bu komutta saga sola sınyal verdıgınızde onun sesını kısıp acıyor. Ben kısıkta kullanıyorum şahsen
Ekli dosyayı görüntüle 25709
Screen off da aracı kullanırken bu yol bilgisayarı ekranının görmek istemıyorsanız screen off komutuyla kapatabılırsınız
Ekli dosyayı görüntüle 25705