Üstatlar aracı merkeze uzak bir yerde (Foça/İzmir) bıraktım.1 hafta sonra şimdi çalıştırmak istediğimde araç çalışmıyor. Benzin hortumunu söktüm benzin pompalamıyor. Sigortası vs birşey varmı pompamı gitmiştir. Benzin ceyrek depo görünüyor.
Arkadaşlar. Hepinize teşekkür ederim. İlk başta kontrol ettim. pompa sesi gelmiyordu. Sonra kapağı açtım dinledim yine gelmiyordu. Sigortaları sök tak yaptım. daha sonra pompa sesi gelmeye başladı. içinde de az benzin varmış. az gidince ısındı lpgye geçti. Atiker fast te direk çalıştırma yoktur.
Bu arada gösterge bozukmuş.
Bu arada bir sorum daha olacak orjinalde kaç hoparlör var bu modellerde. Benim arka arka pandizot dahik 6 hoparlör görünüyor sadece önlerden ses geliyorda. Onuda öğreneyim dedim.
Öncelikle teybin ayarlarına bakın. Sadece önlere ses verilmiş olabilir.sadece önlerden ses geliyorda.
Hocam radyoyu yeni aldım taktım. bağlantılara baktım ayara baktım normal. Daha önceki orjinal radyo değildi. 3 tane boşta kablo var onlarda hoparlör değil. Arka kapıları söküp bakacam bir ara. İşin tuhafi arka pandizot ta 16 lik oval pioner larin sadc tizinden ses geliyor. Hoparlörler yeni gibiÖncelikle teybin ayarlarına bakın. Sadece önlere ses verilmiş olabilir.
Tps derken Toshiba mı denildi??motor sıcakken yaptığı silkelemeyi çözdüm. Toshiba sensörüne ayar vermek gerekiyormuş. sanırım değişme vakti gelmiş.
Gaz Kelebeği Pozisyon sensörüTps derken Toshiba mı denildi??