Hacı Amca içimizdekini dökmüş, parti kur oy verelim@Amca aynı ben
mermi ye benzin de binme ye devam.
Sübap...Sebep?
az km yapıyorum şu an benzin de bineym dedim..yanlış mi düşünüyorum yoğusamSebep?
biz den sonra ki hemen subap sorunu yaşamasn demi abiSübap...
Hazır takılı LPG kiti olan araca benzinde binmeye gerek yok Mustafa
Sübap için gereken km'yi aşınca LPG'ye devam kardeşim. Yalnız kendin için de uygun görürsen AFR ayarı yaptırmanı öneririm. En azından LPG ayarında bozukluk varsa ortaya çıkar, soruna şimdiden müdahale edilmiş olur. Sübapların da ömrünü uzatırsın.az km yapıyorum şu an benzin de bineym dedim..yanlış mi düşünüyorum yoğusam
Mesaj otomatik birleştirildi:
biz den sonra ki hemen subap sorunu yaşamasn demi abi
AFR ayarını geçen de demiştin abi o zaman dan beri aklımda..müsait bir zaman da ankara ya buluşma ya gittiğim de yaptırmayı düşünüyorum.Sübap için gereken km'yi aşınca LPG'ye devam kardeşim. Yalnız kendin için de uygun görürsen AFR ayarı yaptırmanı öneririm. En azından LPG ayarında bozukluk varsa ortaya çıkar, soruna şimdiden müdahale edilmiş olur. Sübapların da ömrünü uzatırsın.
AFR ayarını geçen de demiştin abi o zaman dan beri aklımda..müsait bir zaman da ankara ya buluşma ya gittiğim de yaptırmayı düşünüyorum.
şu an lpg de biraz kullandım devirde filan sıkıntı yoktu..bunu biran önce yaptırmam mi gerekiyor.??
son zamanlardaki benzin zamlarından sonra bende lpgye yönelmeyi düşünüyordum ama yıllık 10 bin km civarı yapan biri olarak, tartışma ve görüşleri okuduktan sonra lpg işini ertelemeye karar verdim. katkıda bulunan arkadaşların kalemine, hesap makinasına ve kafasına sağlık. çok faydalı bir konu olmuş..
Arac hafta ıcı hep benzınde ama esım yalnıslıkla dun lpgye almıs. Ben de lpg tankını hıcbır zaman bos bırakmıyorum hep yarım depo vardır şamandıra kurumasın dıye Nese hıanım lpgye almıs dun Ben de ısım vardı aldım aracı benzınde dıye kullanıyorum bı 20 km yaptım Bı egıldım bı baktım bır de ne göreyım arac lpgde ımıs. Yanı hıc fark etmedım. Ben de dıyom ıcımden arac ne kadar tatlı ne kadar serı gıdıyor Meğerse lpg de ımıs