Harbi bu çok tuhaf bir durum yani debriyaja basınca zaten motor boşa çıkar araç kayar gider sorunu açık anlatırsanız iyi olur...Tam anlayamadım... Debriyaja basarken geri vitesteyken araba kayma mı yapıyor... Böyleyse normal, zaten debriyaja basmış oluyorsun...
Arkadaşlar sadece geri vites bazen kacırıyor. Özellikle dikkat ediyorum debriyaja basarken.Baskı balatalarda sıkıntı olsa tüm viteslerde de aynı sıkıntıyı yasamazmıydım acaba ?
aynı bende de var adem ustamın dediği gibi 1. vitese takıp tekrar geri vitese attığım da çok rahat geçiyor yada araba ileri geri gitmeye müsaitse freni bırakıyorum tabi çok az bi yere çarpmayacak şekilde sonra vites geçiyoArkadaşlar sadece geri vites bazen kacırıyor. Özellikle dikkat ediyorum debriyaja basarken.Baskı balatalarda sıkıntı olsa tüm viteslerde de aynı sıkıntıyı yasamazmıydım acaba ?
Bunları ben diyecektim Adem usta tercüman olmuş hemen hemen her arabada karşılaştığım bir durum önüne geçilmesi için çalışma varmı merak ediyorumerencim sen debriyaja basınca bazen geri vites kaçırıyor demekle bazen geriye geçmiyor demek istiyorsun bir yapıp tekrar denediginde geçiyor bu normal bir durum dişli aralıgı karşılamadıgı için yapıyor normal.. bu durum özellikle aracı ileri geri park etmelerde rahatsız edebiliyor . birazda el ile vitese takarken hemen bir yapıp tekrar geri vites yapıp bu hareket ler seri olursa pek sorun olmaz saygılar kardeşim ..