su nereye giriyor?Bizim kuzuda Nurullah usta elinde
Aracın komple koltuklar taban halisini hepsini soktum dıştan su tuttuk be tavandan on kapi direğinin ordaki plastikten aşağı doğru su alıyordu sanrufun dibinde tahliye deliği tıkanmış temizledik ve tekrar dan su tuttuk aynı yerden su almadı on kapi diregindeki plastiği sökemedik airbag var diye korktuk ama inşallah sadece tikanikliktan dolayıdır
An direk plastiği ni nasil sokebilirim airbag sıkıntı yaratmadan aracı komple dağıtmışken santur kanallarında bir sıkıntı varmı çatlak veya başka bir şey
Geçmiş olsun.Maalesef aracıma arkadan vurulması sonucu bizde aynı kervana girmişiz haberimiz sonradan tesadüfen bagaj temizliği yaparken oldu bi baktım tabiri caiz ise bagaj stepne bölgesinde balıklar yüzüyor,bırakın tamir edilirken ilgili yerlere mastik çekmeyi işaretli tahliye hortumlarını bile yerine geri sokmamışlar ahh ahh… Ayrıcalıklı araca biniyorsan Forum nimet. Tarif edilen şekilde söktüm tamponu gerekli yerleri mastikledim ve sorun halloldu.Teşekkürler mazdagaraj Ekli dosyayı görüntüle 58220Ekli dosyayı görüntüle 58221