Kadir buna senin yaptığın gibi ayrı tuş yapılmaz mı??? Yapılır tabi.Ama normalde de açılmıyorsa düğmeye basınca da açılmaz demi??Bilemedim ya yakın olsanız bi bakayım diyecem ama ...
"P" konumunda, el freni çekik halde düğme açar Tuğba Hn, emin misiniz bu şekilde açılmadığına?
2004 Mazda 3 aracım var ve aracın yeni tanıyorum . Sorum olacak bagajı içerden açan düğme yok kumandadan açılır mı ? Benimki sadece bagajdaki düğmeye basınca açılıyor
hocam kumanda dan açılmıyor.sadece dediğiniz gibi bagajda ki düğmeye basınca açılıyor.2004 Mazda 3 aracım var ve aracın yeni tanıyorum . Sorum olacak bagajı içerden açan düğme yok kumandadan açılır mı ? Benimki sadece bagajdaki düğmeye basınca açılıyor
Uç açtırdınız ama tanıtma işlemini yaptırmadınız diye anlıyorum.bende 2006 var kumanda yaptırdım kumandadan açılıyor. Şuan sorun sadece kumanda açıyor ne düğmeye basınca ne de düğmeye anahtar takınca açılmıyor. anahtar sokup çevirince kapı kilitleri açılıp kapanıyor ama bagaj açılmıyor. Düğmeye basınca açılması için şifrenin mi değişmesi lazım tavsiye var mı? bir de anahtar neden açmaz
Maalesef bu araçla konudaki bl bizim araçlar bk amortisör uyum sağlamadı