Ustamızın değişik bir stili varmışSedef oto mustafa usta ile gecen sene gorusmustum aracin agir bakimi yoksa bakmiyor hatta int sitelerinden numarasi var diyede yakiniyordu. Benim bg yi gostereyim baktirayim dedim tabi ozaman tosun ustayi tanimiyordum pek ilgili davranmadi dedigi suydu eger cozulmeyen bisey varsa bana gel en son bende birdaha rahatsiz etmedim
ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanirim kupon is yapmayi seviyoruz ufak islerle ugrasmiyor motor yapma falan gibi benim anladigim oyduUstamızın değişik bir stili varmış
Çok cool bir davranış...Sanirim kupon is yapmayi seviyoruz ufak islerle ugrasmiyor motor yapma falan gibi benim anladigim oydu
ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar 2000 model 626 aracımın, küllük bilgisayar, klima ışıkları yanmıyor, bir de on düzen de biraz takirti gacirti geliyor,sola kırınca takirdama oluyor.. Aydın'da yaşıyorum, Fethiye de de hafta sonları oluyorum, İzmir Aydın civarında, güvenle teslim edeceğim servis tavsiyeniz olursa sevinirim, on paneli sökerken hiyarlik yapıp bişeyleri kırıp çatlatan özensiz ustaciklara denk gelmekten ödüm patlıyor. Muğla Gören i aradım, bakmak lazım elektrik aksamindan olabilir diyorlar, aracı bırakmam zor.. İzmir de Tosun ustayi duydum forumdan, aydınlatma işleri ile uğraşıyor mu bilmiyorum.. özenli çalışan birisi lazım. Büyük ihtimalle ampuller patlak ama o on tarafın sokulecek olması düşündürüyor beni, bı tırnak kirsalar takirdama baslicak vs...
Hocam İzmir de elektrikçi tavsiyesi göremedim, Tosun usta bakar mı benim aydınlatma sorununa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağ ön sinyalim hızlı giderken yerinden çıkıyordu, yolda durup kağıtla sıkıştıriyordum, bugün birisi kökten halletmiş çalmış sağ ön sinyalimi
Tosun ustanın bildiği, yönlendireceği elektrik ustası vardır elbet.