Kılavuzdan baktım abi öyle bi sigorta yokSigortası varsa o atmış olabilir (mi)?
İki yerde de olur.Benimde aklıma geldi ama... , cihazın arkasında mı olur acaba , yoksa sigorta panelinde mi
Aracın orjinalinde Bluetooth ile telefon görüşmesi mevcutAux'un özel sigortası olmaz. Muhtemelen içinde lehim kopukluğu falan vardır çünkü arıza yapacak pek bişeyi yok. Hattını takip edip ölçek lazım açık devre varmı diye.
Araçta Bluetooth yoksa arızaya bakarken aux üzerinden telefon görüşmesi yapan BT modülü takmak mantıklı olur.
Varsa o zaman muhtemelen sadece telefon görüşmesi yapıyor müzik dinleme yapmıyor. Egea gibiAracın orjinalinde Bluetooth ile telefon görüşmesi mevcut
Aynen sadece telefon görüşmesi , müzik yokVarsa o zaman muhtemelen sadece telefon görüşmesi yapıyor müzik dinleme yapmıyor. Egea gibi
Fiat Egea Bluetooth & Telefonla Müzik Dinleme Modülü | HAKEM GARAJ
Müzik dinlemek için Bluetooth olmayan tüm Egea'lara Bluetooth modülü montaj ve aktivasyonu yapıyoruzYerimiz : Karabük SafranboluBolu Düzce Sakarya mobil hizm...youtube.com
Sigorta...Şimdi dikkat ettim, vitesin ordaki harflerdeki lambalar ve tepede sunroofun ordaki ince mavi ışıkta yanmıyor. Var bu işte bu iş bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 59541
Şimdi dikkat ettim, vitesin ordaki harflerdeki lambalar ve tepede sunroofun ordaki ince mavi ışıkta yanmıyor. Var bu işte bu iş bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 59541
Hocam oralara kadar gitmişken göğsü de söküvereydin
Servise söktürdümHocam oralara kadar gitmişken göğsü de söküvereydin