İlk aklıma o geldi okuyunca da gündeme taşımaya cesaret edemedimTatlının diğer adını yazmıyorum, hakaret olarak algılanmasın
geçen arkadaşım 125 bin gayme'ye a4 aldı. başlangıç pakedi ( sanruf ve navigasyon) oluyormuş. abi dedim iyi güzel 125 bin vermişssin pek donanım yok gibi sanki, olsun halkaları var dedi q7 içinde şaşırmıyorum halkaları yeter
Sende Mazda olduğunu biliyorsa veya sorup öğrendiyse; "ikini eli yok, parçası/servisi pahalı, araç tutulmuyor, iyi olsa herkes Mazda alırdı" gibi klişe sözlerle kendini rahatlatmaya çalışmıştır muhakkak...
Sende Mazda olduğunu biliyorsa veya sorup öğrendiyse; "ikini eli yok, parçası/servisi pahalı, araç tutulmuyor, iyi olsa herkes Mazda alırdı" gibi klişe sözlerle kendini rahatlatmaya çalışmıştır muhakkak...
Abi tam aklımdan geçenleri yazmışsın. Ben genelde bunu vw'cilerden duyuyorum ama audi vw aynı grup ben aracı alınca aynı sözleri duymuştum hatta şunuda duydum.. "O kadar az yakar mı yaa..benzinli imkansız.. Sizin araç bilgisayarını ayarlamışlar 1-2 lt eksik gösterip sizi kekliyorlar"
Buna sağlam güldüm yalnız Demek bilgisayarı ayarlamışlar kekliyorlar ha :tey:Abi tam aklımdan geçenleri yazmışsın. Ben genelde bunu vw'cilerden duyuyorum ama audi vw aynı grup ben aracı alınca aynı sözleri duymuştum hatta şunuda duydum.. "O kadar az yakar mı yaa..benzinli imkansız.. Sizin araç bilgisayarını ayarlamışlar 1-2 lt eksik gösterip sizi kekliyorlar"
Abi tam aklımdan geçenleri yazmışsın. Ben genelde bunu vw'cilerden duyuyorum ama audi vw aynı grup ben aracı alınca aynı sözleri duymuştum hatta şunuda duydum.. "O kadar az yakar mı yaa..benzinli imkansız.. Sizin araç bilgisayarını ayarlamışlar 1-2 lt eksik gösterip sizi kekliyorlar"
Birde bu üçkaadı japonlar yapıcak...! Pes doğrusu bunlarda genel kültürde sıfırmış arkadaş. Bugün fabriks verilerine en yakın araçlar japon araçlarıdır.