Serviste çok ii fiyat veriyo amortisör takozu aldım iki adet arka 400 tl servistekiyle farklı olucanı sanmam inşallahOrijinali serviste satılandır. Daikin orijinali ama piyasadan aldığınız daikin ile servisteki aynı olmayabiliyor.
Valeo ucuz ama valeo yerine aısın daha ii olur bence toyotanın orjinali valeo kore diye biliyorumServise sorduğum da daikin demişti. Eğer bütçeniz uygunsa daikin taktırın. Kısıtlı ise valeo da güzel ve uygun fiyatlı bir seçenek. Ford araçların bazı modelleri fabrika çıkışı valeo markasını kullanmakta. Bende valeo taktırmıştım 1 yıla yakın bir sorun yok.
Orijinalini sormuşsun orijinali serviste kısacası çünkü araca göre parça iyileştirmesi dahi yapılıyor zaman içerisinde. Dışarıdan alacağın set, o seti kullanan tüm araçlara göre yalın halde. Bu dışarıdan alırsan sorun yaşarsın demek mi? tabiki değil. Arka amortisör takozu iki adet 400 TL ama 20 sene dayanıyor.Serviste çok ii fiyat veriyo amortisör takozu aldım iki adet arka 400 tl servistekiyle farklı olucanı sanmam inşallah
Valeo ucuz ama valeo yerine aısın daha ii olur bence toyotanın orjinali valeo kore diye biliyorum
Normal bir kullanıcı için belki yeterli seviyede olabilir valeo ama bizim gibi 5 den 3 çekip sınırları zorlayanlar için doğru seçenek olmayabilir. O anda kaçırdığını görürsem yakarım o şanzımanıbnde valeo ile değişim yapmıştım ama kaçırma yapıyordu ayarı beni baya uğraştırmıştı , E-5 de çeyrek depo benzin ve 2 saat gibi bi sürede ayarlamaıştık ama bi zaman sonra yine kaçırmaya başlamıştı.
Belkide astınama yansanayi soktugum tek şeydi neden bunu taktırtık hiç bilmiyom.