Reklamcilar yapabilir bu yaziyi mazdanin orjinal yazisi gonderebilirim bana ozelden mail adresini atarsan yollarim pdf formatinda herhangi bir reklamciya gidersen folyo sticker seklinde cikartirlar@major35 öncelikle ellerinize saglık cok sahane olmus güle güle kullanmanızı temenni ederim...
Mazda yazısından elinizde var mı varsa ücretiyle almak isterim ya da varsa o yazının görseli alıp burda bi yerden baskı yaptırabilirim...
Reklamcilar yapabilir bu yaziyi mazdanin orjinal yazisi gonderebilirim bana ozelden mail adresini atarsan yollarim pdf formatinda herhangi bir reklamciya gidersen folyo sticker seklinde cikartirlar
ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur olur siyah mat folyo ya kestirirsin halledilir. Burdada paylasirsan bitince sevinirim yalniz aksam atabilirim bilgin olsun malum calisiyoruzmustafa.kanar1@hotmail.com adresine mail atabilirsin üstad... İlgin için ayrıca teşekkür ederim... aracın orjinalinde arka camın orda bu stoptan var sokup uzerine uygulayabiliriz dimi ?
Olur olur siyah mat folyo ya kestirirsin halledilir. Burdada paylasirsan bitince sevinirim yalniz aksam atabilirim bilgin olsun malum calisiyoruz
mustafa.kanar1@hotmail.com adresine mail atabilirsin üstad... İlgin için ayrıca teşekkür ederim... aracın orjinalinde arka camın orda bu stoptan var sokup uzerine uygulayabiliriz dimi ?
Sf Automaton adlı font Mazda'nın kendi logosundaki ve 121 323 626 929 un yazı karakteridir. Vektörel çizimler zor gelir diyorsanız bu fontu indirip herhangi bir ofis progamında yazınızı yazabilirsiniz.
Evet oda olabilir istersende gonderebilirim ama sen cikartamazsin sorun ordabayraktar abim yine konusturuyosun tecrubelerini
Sticker cikartacak abi oda yol reklamciya gozukuyorSf Automaton adlı font Mazda'nın kendi logosundaki ve 121 323 626 929 un yazı karakteridir. Vektörel çizimler zor gelir diyorsanız bu fontu indirip herhangi bir ofis progamında yazınızı yazabilirsiniz.
Evet oda olabilir istersende gonderebilirim ama sen cikartamazsin sorun orda
Sticker cikartacak abi oda yol reklamciya gozukuyor
İstedigim sekile sokarimda kendime yaptim yapilacak cok sey var hic ugrasamiyorum isler gucler var calisiyoruz bide araba bende fazla durmuyor bizim evdekiler el koyduÇok şık olmuş Hasan emeğine sağlık, bence bunu türlü şekillerde üretebilirsin
eyvallah sıkıntı yok önce iş ekmek sonra zevkler muhabbetler üstadAtamadim kardesim disardaym sabah 5 te is var eve gecemedim. Atolyeye gecersem sana gecede olsa atacam olmassa yarin aklimdasin
Eyvallah reis sagol varolmazda yazısını gönderdim mailine bilgin olsun