Size yol tarifi yapan sanal yardımcınız var mı?
[member=5]Hakan_Emre[/member] buyur...
Hayır Yok.. Tek Yola Çıkacaksam Maps a Bakıyorum..Önemli Noktaları Not Alıyorum.. Düğün Ve Cenazeye Giderken Babamla Beraber Gidiyorum..Sürümü Biraz Eski Ama Olsun.. (13 Senedir İstanbul Trafiğinden Uzak) Genel Olarak Yakın Noktaya Götürüyor..Sonrası Sora Sora Bağdat..
aynen öyle abi;Tamamen gara düzen diyosun... O0
Size yol tarifi yapan sanal yardımcınız var mı?
Geçenlerde bi Bodrum gezmesi yapalım dedik, benim Next navigasyon da sapıttı... Sanırım ayarları ile ilgili; otoyollar ana güzergah seçili ve ben otoyoldan gitmediğim için illaki otoyola yönlendirmeye kalktı, dönüşte de hiç bir ayar yapmamış olduğum halde, ısrarla kilometre olarak kısa ama dağ bayır yollarına yönlendirdi... Var bi püf noktası ama üzerine düşmedim.Cepden yandex nav kullaniyorum arada beyni sulanip devamli U donusu almami soyluyor ama olsun ideal.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçenlerde bi Bodrum gezmesi yapalım dedik, benim Next navigasyon da sapıttı... Sanırım ayarları ile ilgili; otoyollar ana güzergah seçili ve ben otoyoldan gitmediğim için illaki otoyola yönlendirmeye kalktı, dönüşte de hiç bir ayar yapmamış olduğum halde, ısrarla kilometre olarak kısa ama dağ bayır yollarına yönlendirdi... Var bi püf noktası ama üzerine düşmedim.
Cihaz güncel abi o konuda sıkıntı yok ama kendi kafasına göre mi hareket ediyor anlayamadım... İlk rotada otoyaldan gitmedi bu diyerek ikinci rotada beni en kısa yere mi yönlendirdi diye düşündüm...cihazı güncelle belki ondandır