Seçtiğin ayarlar önemli abi
evet doğru ayarları yeniden kontrol et
bende dabıl din yok takılır ama ön konsolun tipi uygun diil çok lazım olursa navitech in speak go modeli var onu da ön cama yapıştırdım mı tamamdır
Seçtiğin ayarlar önemli abi
Evet bunu yapiyor istanbulun gobeginde toprak yol buldu kendimi offroadcu gibi hissettim :-Den son ne zaman güncelledin merkezi polonyada olan naviextrans diye şirket var her 3 yada bir harita güncellemesi yapıyor bir önceki sürümü ücretsiz olarak veriyor du (yeni durumu bilmiyorum) en kısa yolu seçersen sana dağ bayır ne varsa ordan tarif ediyor
en son ne zaman güncelledin merkezi polonyada olan naviextrans diye şirket var her 3 yada bir harita güncellemesi yapıyor bir önceki sürümü ücretsiz olarak veriyor du (yeni durumu bilmiyorum) en kısa yolu seçersen sana dağ bayır ne varsa ordan tarif ediyor
Bende tomtom var, uzun yol için yandexten daha iyi ama şehir içinde trafik için yandex candır.
Konuyu hortlatayım dedim
Benim arabada da tomtom var; ingilizce konuşuyor. Sesli yönlendirme Türkçe nasıl yapılıyor? Menüsünde bulamadım da bir türlü!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
internette bazı mazda 3 lerin yol bılgısayarı kısmında navıgasyon gorunuyor...başka ulkelerdekı Mazdalarda..bızımkınde nıye yokkk
alışamadım ben akıllının haritasını kullanmaya.Akıllı tilfon ve Google Maps oldukça bulunmayacak Bağdat gidilmeyecek Midyat yok bizim için
Aslında çoğu zaman işime yarıyor ama hakikaten google maps ve GPS çalışan bir telefon ile işinizi güzelce görebilirsiniz. Vakumlu tutucularla sabitleyip navigasyon moduna alınca sözel olarak da uyarılarda bulunuyor..Aynen öyle yılda 4-5 defa kullanılacak birşey için o kadar para vermeye gerek yok sanırım.
Sygic, Here, google maps, yandex maps gayet güzel işliyor.
Abi hiç navigasyon cihazım olmadı ama telefonun aynı kullanımı sağlaması ile hiç eksikliğini hissetmedim..alışamadım ben akıllının haritasını kullanmaya.
eğitimin herseyin üstesinden geldiğini gösteren ülke Japonya...bizimkiler ise imam hatıp diye tutturadursunlar...Japonyada 4x4, direksiyondan otomatik vites seçimi de var. Niye bizde yok?
Japonya'ya has çünkü.
Tutturulan şey de gerekli ama yeterince hocam... Biz illaki suyunu çıkartıyoruz maalesef.eğitimin herseyin üstesinden geldiğini gösteren ülke Japonya...bizimkiler ise imam hatıp diye tutturadursunlar...