- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
1-poşet kömür
2-mangal-ızgara seti
3-hasır
4-sıvı el sabunu
5-sopa
Diğerlerini evde bıraktım,ağırlık yapmasın diye :-\
Okul sonrası seyyar köftecilik yapıyorsun herhalde...
1-poşet kömür
2-mangal-ızgara seti
3-hasır
4-sıvı el sabunu
5-sopa
Diğerlerini evde bıraktım,ağırlık yapmasın diye :-\
;D : > :boks: :2funny: :clap: :clap:Okul sonrası seyyar köftecilik yapıyorsun herhalde...
Uzun uzun liste yapmayayım;
Bana ve araca lazım olabilecek her şey.
"Bagaj organizer" adında satılan ürünler var tavsiye ederim.bu saydığınız malzemelerı bagajda neyın ıcınde muhafaza edıyorsunuz arkadaşlar...ben buyuk bır avon kutusu buldum.3 gözlü..aynı 3 gözlü cekmecelı dolap gıbı bır kutu..ama mıllet bunu görünce bıraz dalgaya alıyor benı..sızın tavsıye edecegınız bır sey var mı? :-\
oguzhan ben o ıkı gözlü bezlerden almıştım once...ıcıne eşyayı koyduktan sonra büzüşü büzüşü verdı..kotu bır goruntu oluştu..4 kosesıde bezden olunca düz durmuyor :-\"Bagaj organizer" adında satılan ürünler var tavsiye ederim.
oguzhan ben o ıkı gözlü bezlerden almıştım once...ıcıne eşyayı koyduktan sonra büzüşü büzüşü verdı..kotu bır goruntu oluştu..4 kosesıde bezden olunca düz durmuyor :-\
En iyisi bagaj içi çanta ya da küçük sandık
onun yerıne kucuk seyehat çantası kullansak,dıkdortgen seklınde...o nasıl olur abes kacarmı...En iyisi bagaj içi çanta ya da küçük sandık
Seyahat çantası abes kaçsa bile önemli olan senin işini görmesi ve bagaj hacmini küçültmemiş olması.onun yerıne kucuk seyehat çantası kullansak,dıkdortgen seklınde...o nasıl olur abes kacarmı...
Kova içerisindeki malzemeler ses yapmıyor mu?Bagaj organizerini ben de aldım. kalın keçeden yapılma gayet başarılı, bir de alt ve yanına yapışkanlı bant ilave ettim, dimdik ayakta ve sağlam bir şekilde duruyor içerisinde de her türlü temizlik sıvıları ve malzemeleri bulunuyor.
Ayrıca benim bagajımda, oval 20 lt lik bir boya kovası var içerisinde ne lazımsa carfursa ay aman o reklamdı demi, önceden yazmaktan üşendiğim şeyler var işte.
Kova içerisindeki malzemeler ses yapmıyor mu?