Araçlarımızda vazgeç(e)mediğimiz eşyalar veya olmazsa olmazlarımız nelerdir?
Aslında haklısın, adamlar gram gram parçaları hafifletip toplamda 100 kilo daha hafif araba üretelim diye uğraşıyorlar ben de belki, lazım olur diye 100 kilo fazla taşıyorumGerekli bulmadığım herşeyi atarım gerisi durur o lazım olur bu lazım olur diye diye arabaları çöpe çeviriyoruz...
Ben bu ağırlık stratejisi vidyosundan sonra iki arabayıdaAslında haklısın, adamlar gram gram parçaları hafifletip toplamda 100 kilo daha hafif araba üretelim diye uğraşıyorlar ben de belki, lazım olur diye 100 kilo fazla taşıyorum
İlk yardım ve yangın söndürme tüpüm mevcut, evraklarımın fotokopisi beni rahatsız etmeyen bir yerde duruyor, güneşlik var, araç genel temizlik malzemeleri bir çıtçıtlı çanta içinde bagajda bulunur, boş pet şişe var belki lazım olur diye, hazneden arta kalan camsuyum varsa o da bagajda durur, bir poşete sarılı halde ne olur ne olmaz diye pense, tornavida ,elektrik bantı,vs temizlik malzemelerinin olduğu çantada bekler, bir iki tane eski gazete bulunur genelde, ıslak mendil ve kağıt havlu, bazen ağzımı tatlandırmak için sakız, araç içi telefon şarj aparatı, birkaç cd ve usb,kalem ve not defteri gibi...
Oturacak yer kalmamış1) Güneş gözlüğüm (rahat rahat etrafa bakabilmek için 8))
2) Oğlumun güneş gözlüğü(ben takınca o da takmak istiyor),
3) Gripin (eşim yanlış yola girdin, hatalı sollama yaptın vb. kombinasyonlarına başlayınca şart)
4) Su (kuru kuru içilmiyor gripin)
5) Sakız (her market gördüğünde bir şeyler almak isteyen oğlum için)
6) Islak bendil (250 adet cinsinden) ve havlu peçete
diğerilerini yazmaya gerek yok aşağı yukarı aynı şeyler...
Oturacak yer kalmamış