Hepinize merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 10 gün önce Mazda 3 2011 1.6D aracımı aldım ve turboda bazı sorunlar vardı aracı almadan önce satan arkadaşla görüşüp turboyu yaptırması durumunda aracı alacağımı söyledim. Arkadaş turboyu yaptırdı ve aracı aldım ilk başta sorun yoktu yada ben anlamadım. Adanadan sırnaşa kadar gittim ve şırnaga vardığımda ustamın yanına uğradım turboda ıslık sesi oldugunu söyledi dinledim gerçektende ıslık sesi vardı. Sonra turboyu yapan adanada ki usta ile görüştüm turboyu söküp otobüsle yollamamı söyledi. Dediği gibi yapıp turboyu otobüse verdik. Otobüs adanaya vardığında turbo otobüs firmasının yazıhanesine verilmiş ve oradan da çalınmış kamera kayıtlarında da görülüyor. Ama aradan 4 gün geçmesine rağmen turbo bulunamadı. Otobüs firması şikayetçi olmam durumunda mahkeme sonucuna göre zararı karşılayacağını belirtiyor. Bu süreç çok uzayacağı için elim kolum bağlı şuan. Turbo ustasıda sorumluluk almıyor turbo bana ulaşmadı diyor. Herşey Arap saçı gibi birbirine dolandı. Bende bu durumdan çok rahatsız oldum ve şu an turbo arıyorum. internette aradım ama pek bulamadım. Bu konuda yardımcı olursanız tanıdığınız güvenilir turbocu varsa çok memnun olurum. Şimdiden hepinize teşekkürler.