Benim garibanın 9 tane ağır hasarı çıktı D:
1. Koltuklar: Ön koltuğun aşağıdan sabitleme zımbırtısı kırılmıştı sallanıyordu o birde arka koltukların minderi monteli değildi(aldığımdan beri monte edemedim umarım zorlamaz)
2.LPG simitinde bulunan 2 tane vidanın bir tanesinde minik plastik conta yokmuş. 10 kuruş bile etmeyen zamazingodan ağır yazabiliyorlarmış demekki
3.Fren hortumu:Bu Allahın hikmeti zaten direk japoncudan 2 ön 2 arka aldım hemen.
4.Orta fren ışığı yanmıyormuş(bagajın üstündeki) ulan ben onu şimdiye kadar reflektör sanıyordum aldığımdan beri çalışmıyordu ki o zamazingo
ya bunu burdan sökün gözükmesin ya da yaptırın dediler bakalım oradaki tesisata göre yaparım belki.
Geri kalan 5i çürüktenmiş. Son susturucu stepne ön lastiklerin oralar(galiba marşpiyelleri kastediyor) hep çürük çıktı. Daha önce arka amortisörleri yaptırmama rağmen yapan zımbık diğerlerini görmemiş olacakki ucuzken yaptırıp sıyrılmak varken şimdi 25 bin lira nur topu gibi bir fatura çıkardı. Artık yaptırır mıyım etrafa bakınır mıyım muamma.
Ayrıca aracımda performans hava filtresi vardı sorun olmadan geçti fan müşürüm çalışmıyordu manuel elle açıyordum fanı onu da sıkıntı etmediler ayrıca arka silecek çalışıyor fakat arka fıskiye su atmıyordu o da sorunsuz geçti muayeneden aklınızda bulunsun.