İyi indirim yapmışlar.
@Murat abi sen siparis gectinmi ?
Ön ve arka için tek cihaz istiyorsanız önermem. Ön ve arka için ayrı ayrı cihazlar almak daha yüksek performans sağlar. Bir önceki mesajımda paylaştığım A118c ve A119 GPS modelleri şuan en iyi alabileceğiniz cihazlardır. Ön cam içi A119 GPS, arka cam için A118c modelini tercih edebilirsiniz.Merhaba araç için minik gizli kamera takmak istiyorum ön cama ve arka cama... böyle bir kamera varmı acaba ?
Daha önce koltuk ısıtma incelemesini paylaşmıştım. (Isıtıcılı Koltuk Minderi İncelemesi | Araç ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri)
Aynı ürün farklı bir satıcıda çok güzel indirime girdi. 6.69 dolara alınabiliyor. Çevremdeki herkes ısıtıcılı koltuk aradığı ve almak istediği için yeni linki buradan da duyurmak istedim. 6.69 dolara takip koduyla alabileceğiniz link; Tahmini Teslimat Zamanı
Şimdiden hayırlı olsun. Ben de fazladan aldım. Arabama binen kendine de ister olduTeşekkürler hocam. Bende olmasına rağmen 2 tane daha aldım fiyat ucuz olunca.
Bu kamerayı dün Aliexpress'de gördüm. Hatırladığım kadarıyla pilli model bu. O yüzden ömrü çok uzun olmaz. A118c modeli daha iyi olacaktır. GPS 6 dolara satılıyor. Olsa da olur olmasa da olur benceBu kameralarda GPS li modeli mi kullanmalı? Yoksa GPS olmasa da olur, iyi çekim yapanı mı? (Belki aynı soru sorulmuş olabilir, konunun tamamını okumadım kusura bakmayın) ben resmini gönderdiğim kamera ile ilgileniyordu. Tavsiye eder misiniz? (Yeni Gizli Mini Araba Kamera WiFi Full HD 1080 P Video Kaydedici araba DVR Dash kamera Gece Görüş Için Otomatik Registrator Kara Kutu araba)
Bu kamerayı dün Aliexpress'de gördüm. Hatırladığım kadarıyla pilli model bu. O yüzden ömrü çok uzun olmaz. A118c modeli daha iyi olacaktır. GPS 6 dolara satılıyor. Olsa da olur olmasa da olur bence
A118c'nin incelemesi;
A118 Araç Kamerası İncelemesi | Araç ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
Bu kamerayı dün Aliexpress'de gördüm. Hatırladığım kadarıyla pilli model bu. O yüzden ömrü çok uzun olmaz. A118c modeli daha iyi olacaktır. GPS 6 dolara satılıyor. Olsa da olur olmasa da olur bence
A118c'nin incelemesi;
A118 Araç Kamerası İncelemesi | Araç ve Aksiyon Kamerası Rehberi/Tavsiyeleri
Aykut bey, A118C için yurtiçinden alım yapabileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz?