venom06
gecekondu
Teşekkürler. Reise para lazımYılbaşından hemen önce emisyon 110 TL idi. Güle güle kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Teşekkürler. Reise para lazımYılbaşından hemen önce emisyon 110 TL idi. Güle güle kullan
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Bu sabah 8 de düştüm yollara , Dudullu Tuvtürk e vardığımda hala karanlıktı. Neyse sıra numarası aldım 45 dk kadar bekledim, kemerleri bağladım ilk yardım setini ön koltuğa koydum bagajı ulaşılabilir hale getirdim herşey hazır derken eleman gaz kaçaklarını kontrol ederken lpg tankının tarihinin geçtiğini söyledi . Hass.. ile geçtim diğer çıkışa tabi ki ağır kusur ve düzeltmek için 1 aylık zaman var.Benim muayene Çarşamba günü
Güle güle kullan abi, LPG varlığı bir dert yokluğu yara desek uygun olur sanırım. Tek günde bitirmiş olman çok iyi olmuş, erken işe koyulmanın faydaları.Bu sabah 8 de düştüm yollara , Dudullu Tuvtürk e vardığımda hala karanlıktı. Neyse sıra numarası aldım 45 dk kadar bekledim, kemerleri bağladım ilk yardım setini ön koltuğa koydum bagajı ulaşılabilir hale getirdim herşey hazır derken eleman gaz kaçaklarını kontrol ederken lpg tankının tarihinin geçtiğini söyledi . Hass.. ile geçtim diğer çıkışa tabi ki ağır kusur ve düzeltmek için 1 aylık zaman var.
Bu saatte dışarı çıkmışım hayatta geri dönmem diyerek şansıma 2 km yakındaki Üç-El otogaz servisine gittim. Sağolsunlar 1 saat içinde tank değişti ,proje imzalandı döndüm Tuvtürk'ün önüne . Aradım çağrı merkezini ( 12.45 de oradaydım) saat 1 uygun mu dedi ,dedim Allah derim daha ne olsun.Tabi sıra no sonrası yine bir 45 dk daha bekleyip standart cam filmi, kısa farlar, motor no okunamıyor hafif kusurları ile sağ sağlim eve döndüm.
Maliyet;
52 litre simit tank 2700 TL
Muayene kredi kartı ile ödendiği için ekstra 19 Tl ile 1147.28 TL
Dönüşte alınan gaz 250 TL
Metro marketten bir kaç ürün 440 TL
Mesajın mevcut konumuz ile birleştirilmiştir.Arkadaşlar Merhaba,
Kısa bir süre önce 2015 model Mazda 3 araç satın aldım il dışından aldığım için plaka değiştirmek istedim plaka basım yerine gittiğimde bana ısrarla düz plaka verdiler ve ön tarafa montajı zor bela yaptım fakat şöyle bir sorun ile karşılaştım plaka ön ızgarada bulunan park sensörlerine çok yakın olduğu için sürekli bir cisim varmış gibi ötüyor trafiğe sorduğumda düz plakanın zorunlu olduğunu binek araçlarda kare plakanın yasaklandığını söyleyerek benden Mazda servisi yada Makine Mühendisleri Odasından belge alarak kare plakaya geçiş yapacağımı ilettiler aranızda bu konu ile ilgili daha önce sorun yaşayan yada yol gösterebilecek olan var mıdır yardımlarınızı bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 71130
Plaka basımı yapan yere danışın. Kare plaka basımı yapıyorlar mı diye. Koşulsuz bir şekilde "evet talep edilirse basıyoruz" derlerse, ruhsat ile birlikte trafik şubeye dilekçe ile başvurun. Dilekçe içeriği "trafikte ön plakamı düşürdüm, nerede nasıl düştü bilmiyorum, tek plaka çıkartmak için gereğinin yapılmasını arz ederim" olsun.Konuyu Mazda servisi ile de konuştum bir çözüm olmadı maalesef alt kısma plaka takma aparatı satmaktan bahsetti oraya takarsam da soğutmaya zararı olacağını düşündüğümden ve üstteki delik kötü görüntüyü kapatamayacağım için plakayı var olan yerine bir şekilde eğerek yerleştirmeye çalışacağım.
Yasa da cezası olduğu için benim yine ileride başımı ağrıtacaktır ben işin prosedüre uygun olmasını istiyorum ama bizi suça teşvik ediyorlar resmen ben derdime derman arıyorum hiç kimse yardımcı olmuyor TR simülasyonu limitleri zorluyorPlaka basımı yapan yere danışın. Kare plaka basımı yapıyorlar mı diye. Koşulsuz bir şekilde "evet talep edilirse basıyoruz" derlerse, ruhsat ile birlikte trafik şubeye dilekçe ile başvurun. Dilekçe içeriği "trafikte ön plakamı düşürdüm, nerede nasıl düştü bilmiyorum, tek plaka çıkartmak için gereğinin yapılmasını arz ederim" olsun.
Çift plaka ile tek plakanın prosedürü farklı kesinlikle çift plaka demeyin.
Trafikten alınacak tek plaka basımı belgesi ile tek kare plaka basımı yaptırabilirsin. Aklıma gelen beyaz yalan içerikli çözüm bu.