Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Süt konusu sorunu çözüldü .yaklaşık 1 aylık tecrübeye sahip oldum Allah size yasatmasin ama lazım olursa ömrüm olursa yardımcı olurum
Hadi geçmiş olsun
Süt konusu sorunu çözüldü .yaklaşık 1 aylık tecrübeye sahip oldum Allah size yasatmasin ama lazım olursa ömrüm olursa yardımcı olurum
Yakalanıp göz göze geldiğinizde nasıl bir mimikle ne cevap verdinDün memleketten dönerken bir yandan atıştırdığım 200 ml'lik süt ve Cicibebe menüsünden sonra süt paketini yan koltuğa koymuştum. Süt kutusunu eğik tutup pipetin ucunu kutunun köşesine götürmeden gelmeyen, çekilince de höpürdetmeden çıkmayan ve hala bilim adamlarının çare bulmadığı o israf edilen kısımdaki süt koltuğa dökülmüş. Hemen bu konu aklıma geldi. Çektim guzuyu sağa, koltuğu sildim hemen ama döşeme çoktan içine çekmişti bile. Bugün de test için kedi gibi koltuğu koklarken anneme yakalandım. Neyse ki şimdilik kokmamış. Haftaya kurtçuklar basarsa deri koltuk yaptırmak için belki bahanem olur mu ki?
Alışkın o benim bu deli hallerime... Açıklama beklemiyor artık.Yakalanıp göz göze geldiğinizde nasıl bir mimikle ne cevap verdin
Çok kıyak çocuktu, kader işte bu yaşta sıyırdıAlışkın o benim bu deli hallerime... Açıklama beklemiyor artık.
Geçen gün bahçede guzuya hızlı cila yaparken de kuruyan cilalardan arta kalanları görebilmek için ışığın geldiği yönü ayarlayıp yatar vaziyette guzunun üzerine başımı eğmiştim. Bir yandan da elimde bez kaputu siliyorum, bir yandan da başım kaputun üstünde, tek gözüm kapalı kontrol ediyorum bulanık yer kaldı mı diye? Düşün ki dışarıdan nasıl anlaşılır?