mustafayk
Kıdemli Üye
Forumun başında numarası var.ararsn konum atarlar sanaHocam Rem oto nun adresi varmı?
Forumun başında numarası var.ararsn konum atarlar sanaHocam Rem oto nun adresi varmı?
Ah Tapatalk ah.Hocam Rem oto nun adresi varmı?
Özür dilerim biraz gerginim detaylı bakamadım forumaAh Tapatalk ah.
netteki araştırmalarımdan birkaç tane usta öğrendim; gidip tecrübe etmek lazım
1- adı geçen sonra oradan tekrar bilgi alamadığım , mazda servisinden ayrılma
murat usta> oto yıldız > 88 oto sanayi sitesi 2. bölge 727. sok. no: 27 (0545 640 85 85)
2- yine servisten ayrılma furkan oto serkan usta> gimat sanayi sitesinde 1. sokak No:10
3- bir de şu eleman var, her arabaya bakıyor ama, yazılanlar ilginç geldi
Mehmet Usta - Ankara
4-Gimatın arkasındaki Erciyes işyerleri sitesinde OMS diye sorarsan herkes gösterir dükkanı. Ustanın adı Oğuz... Parça sıkıntısı olmaz, her yerle bağlantıları var, orjinal yada yan sanayi ne istersen bulur getirtirler." diye yazılmış
biraz daha araştıracağım bakalım, ankarada sağlam ve güvenilir mazdacı usta edinmem lazım , elimizin altında bulunsun
bir de dayım bir usta söyledi, meclis, emniyet komple araçları ona götürüyormuş, yenikentte, ayrıntıları öğrenmek lazım
bu ustalar hakkında bilgisi olan, ya gidecek olan tecrübelerini paylaşırlar O0
Ostim - Murat usta.
Aracınızda ne var ne yok söyler. Size fazla para harcatmaz.
0545 640 85 85
Benden duymuşsundur başka bir ortamda yazmıştım.
Murat usta yarışçıdır ayrıca. Bulunduğum başka ortamdan; bir kaç arkadaşı yönlendirmiştim. çok memnun kaldılar. Herkesin aracını kabul etmiyorlar. Özellikle mazdaya bakıyorlar.
Yetkili servis HerterAnkarada hangi ustaya gidebilirim önereceğiniz bir isim var mı ?
Eyvallah teşekkürler hocamYetkili servis Herter
Özel servis Rem Oto
Ankarada hangi ustaya gidebilirim önereceğiniz bir isim var mı ?
Teşekkür ederim@Bizigidibizi1907 konu içinde cevaplar var.
Baktım malesef bahsettiğiniz konu ile benim açmış. Olduğum konu farklı orada mazda usta tavsiyeleri mevcut ben ise mazda fakirlesmesini gidermek. Adına LPG ustası tavsiye sormuştum yinede teşekkür ederim@Bizigidibizi1907 konu içinde cevaplar var.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktım malesef bahsettiğiniz konu ile benim açmış. Olduğum konu farklı orada mazda usta tavsiyeleri mevcut ben ise mazda fakirlesmesini gidermek. Adına LPG ustası tavsiye sormuştum yinede teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Yanliz bu çözümü uygulayacak bi LPG ustasına ihtiyacım var ankara da
Quattro Garage, Mavi denizler, Mocan, AFR ayarı yapanlar... İlk önerimi şiddetle tavsiye ederim.Çok teşekkür ederim
Yanliz bu çözümü uygulayacak bi LPG ustasına ihtiyacım var ankara da
AFR dışında normal ayarla düzelme ihtimali varmı?Quattro Garage, Mavi denizler, Mocan, AFR ayarı yapanlar... İlk önerimi şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada sistemim atikerA
AFR dışında normal ayarla düzelme ihtimali varmı?
Aynı zaten. Quattro lpg konusunda ve yazılım konusunda çok iyiler merak etmeyin. Atiker ile Prins takmaktalar zaten.A
AFR dışında normal ayarla düzelme ihtimali varmı?
Bu arada sistemim atiker
Çok teşekkür ederim çok sağolunAynı zaten. Quattro lpg konusunda ve yazılım konusunda çok iyiler merak etmeyin. Atiker ile Prins takmaktalar zaten.
Teknik olarak sorun olmaması işin pozitif tarafı... İnsanlar çeşit çeşit, herkesin memnuniyet derecesi ve bakış açıları da öyle. Bilgilendirme için teşekkürler.Aracımı şaşmazdaki REM OTOMOTİV de benzin pompası sorununu yaptırdım. Usta iyiydi ama sahibinin tavrı hiç hoşuma gitti bunlar esnaf değiller ukalaca bi tavırları vardı tavsiye etmiyorum.
İşçilikleri-ustalıkları gerçekten iyi, çözüm bulucular. Ücretleride o derece kallavi. Yapılacak iş haricinde başka biyerdeki bi somunu sıkmıyorlar. Bu huylarını sevmiyorum ama belliki prensipleri böyle. Cem Gökçe bey ve Bekir Talancı beyin ortaklıgında olan REM otomotivde, Ekrem Koçer usta ve Hüseyin ustayı biliyorum. Ekrem usta genelde tek hanelilere (Mazda 3-6 gibi ) bakıyor, Hüseyin usta 3 basamaklılara (323-626 gibi) bakıyor. En son kaporta işim oldugunda kapı, çamurluk ayrı ayrı işçilik bedeli yazıldı tuhafıma gitti. Neden tümüne tek işçilik fiyatı verilmedi çözemedim. Kapı vidalarının cogu eksik takılmıştı, söyledim ancak araya tatil girince kaldı gitti.Aracımı şaşmazdaki REM OTOMOTİV de benzin pompası sorununu yaptırdım. Usta iyiydi ama sahibinin tavrı hiç hoşuma gitti bunlar esnaf değiller ukalaca bi tavırları vardı tavsiye etmiyorum.