Ne yaptın ne yaptın Mazda 6 yımı aldın.ah kardeşim ah.Teşekkürler murat abi istanbulda bir öğretmen arkadaş ile görüştüm bana baya videolar falan attı araba güzel ama lakin bugün mazda 6 yı aldım
Bugün detaylarını attığım MAzda 6 yı satın aldım arkadaşlar böylece araba arama derdinden kurtulmuş olduk İşlerde yoğunluk var onları halledeyim atarım fotoları herkese çok teşekkürler.
Hissettiğim avantajlar sürüşü güzel donanımı yeterli alışkın olduğumuz marka ustalarımın olması birde beklediğim yükseklikte olması gibi.
Bakalım detaylar yakında iyi akşamlar herkese
@Erçay danışmanlığın için ayrıca teşekkürler bir çok şey öğrendim senden bir gün subarum olacak
Sağol naim abi çok teşekkürler orta klima kalorifer konsolu teknolojisine erişeyim açacağımHayırlı olsun Süleyman tez vakit konusunu bekliyoruz
çok teşekkürler can inşallahHayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle binmeni dilerim.
teşekkürler murat abiGüle güle kullan @suleyman
Aynen veli abi hep aklımda vardı ama biraz sıkışarak sahip olduk ama en azından kafama göre olduİçimden 6 olsa bari diye geçirmiştim de kafanı bulandırmaya vesile olmasın diye yazmamıştım... Hayırlısı inşallah, sevindim... Kazasız belasız nazarsız günlerde kullanmak nasip olsun Süleyman.
sağolasın metin abim yine gelin yine sürelim yine sohbet edelimGüle güle kullan. Allah tekerine taş değdirmesin. @suleyman
Çok sağolun hocam evet bu alım süreci en yorucu olandı şükür kavuştuk guzumuzaSüreç yorucu olmuş gibi ama yorulduğuna değecek bir guzu her şeyi unutturur
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan @suleyman
çok sağol bülent abiHayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan inşallah.
teşekkürler sağolun.Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Çok sağol abi ankaraya seni ve ayarladığın legacy sahibi taner bey ile hususi tanışmaya geleceğim çok yardımcı oldunuz.hayırlı olsun @suleyman, elimden gelen esrigemem, bir telefon kadar yakınım
@Murat Yılmaz'ın attığı amerikan kasa accord'da güzeldi aslında bu bu kasa accordlar özeldir gerçekten, ingiliz kasalarla karıştırılmasın, ben de çok baktıydım bir ara ama denk getiremedim
amin hocam allah razı olsun.@suleyman üstadım hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza, bela yaşatmasın.
amin hocam inşallah.Hayırlı olsun. Kazasız-belasız-masrafsız binmek nasip olsun.
sağol kardeşim benim inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur.Ne yaptın ne yaptın Mazda 6 yımı aldın.ah kardeşim ah.
Hep bu @Bayraktarın yüzüne be ya.
Hadi hayırlı olsun gözün aydın. Güle güle kazasız gü lerde kullan.
sağolun çok teşekkürlerHayırlı olsun, güle güle bin