suleyman
Aktif
merhaba garaj ailesi tekrar araba arayışına girdik
kış şartlarında biraz zor oluyor ama hayırlısı olsun bizim için
aradığım araç ve modeller öncelik sırasına göre yazıyorum bu sıralamada bir mantık olmayabilir hepsinin bende ayrı bir yeri var ayrı tatmak istediğim özellikleri var yani burda civic ne alaka vs diyebilirsiniz ama hepsi yıllardır listemde olan arabalar ama tavsiyede alabilirim tabiki;
mazda 626 1999-2001 136lık makyajlı olursa iyi ama şart değil 1.sıraya yazdım ama piyasasının geldiği durum hiç hoşuma gitmiyor
subaru legacy 2000 gl
opel vectra 2.0 cdx
honda civic 1.6 ies manuel olsa daha iyi ama otomatik de olur en azından otomatikler pek basılmamış oluyor
ford focus (ghia zor ama ghia isterim )
test ettiğima arabalar
subaru legacy 2.5 menemende denedim fiyat bana uyumlu değil araç bakımsız elendi
opel vectra cdx turgutluda galeride araç güzeldi hala aklımda bakabilirim ama şimdilik elendi sanırım satılmış rengi çok güzeldi
opel vectra cdx manisa merkezde denedim güzeldi fakat dış kaportada işleri vardı ama sorun değil şimdilik listemde yürürü güzeldi direksiyonu hoşuma gitmedi sadece
subaru legacy 2.0 gl bu arabaya çok umut bağlamıştım sahiplik süresi bakımları vs lakin bunuda görmeye gittim @baykalbilgin ile ( tabi öncesinde detaylı foto video vs ) istanbul ümraniyeye subaru ustasına götürdüm her şey güzeldi ön iç akslar bakım istiyordu gaz pedalını bırakınca titreşim vardı hafif olsa alırdım ama manisaya getiremem onu birde ilk anda bakım isteyen araba almıyorum ama rengi sürüşü sesi hala aklımda ama olmadı
istanbuldan aklımda kalan harun özbinici diye subaru ustası gerçekten işini yapan bir usta dedektif gibi inceledi aracı aldığı ücrette çok komikti.buda böyle bir anı olarak kaldı
bakalım iki legacy daha var ama zaman gösterecek her şeyi şimdilik ege bölgesinde ne var ne yok taramadayım sizlerinde haberi olsun
kış şartlarında biraz zor oluyor ama hayırlısı olsun bizim için
aradığım araç ve modeller öncelik sırasına göre yazıyorum bu sıralamada bir mantık olmayabilir hepsinin bende ayrı bir yeri var ayrı tatmak istediğim özellikleri var yani burda civic ne alaka vs diyebilirsiniz ama hepsi yıllardır listemde olan arabalar ama tavsiyede alabilirim tabiki;
mazda 626 1999-2001 136lık makyajlı olursa iyi ama şart değil 1.sıraya yazdım ama piyasasının geldiği durum hiç hoşuma gitmiyor
subaru legacy 2000 gl
opel vectra 2.0 cdx
honda civic 1.6 ies manuel olsa daha iyi ama otomatik de olur en azından otomatikler pek basılmamış oluyor
ford focus (ghia zor ama ghia isterim )
test ettiğima arabalar
subaru legacy 2.5 menemende denedim fiyat bana uyumlu değil araç bakımsız elendi
Subaru Legacy Fiyat Listesi - sahibinden.com
Subaru Legacy satılık 2. el & sıfır araba modelleri ve fiyat listesi ile Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
opel vectra cdx manisa merkezde denedim güzeldi fakat dış kaportada işleri vardı ama sorun değil şimdilik listemde yürürü güzeldi direksiyonu hoşuma gitmedi sadece
Opel Vectra Fiyat Listesi - sahibinden.com
Opel Vectra satılık 2. el & sıfır araba modelleri ve fiyat listesi ile Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
istanbuldan aklımda kalan harun özbinici diye subaru ustası gerçekten işini yapan bir usta dedektif gibi inceledi aracı aldığı ücrette çok komikti.buda böyle bir anı olarak kaldı
Subaru Legacy Fiyat Listesi - sahibinden.com
Subaru Legacy satılık 2. el & sıfır araba modelleri ve fiyat listesi ile Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
bakalım iki legacy daha var ama zaman gösterecek her şeyi şimdilik ege bölgesinde ne var ne yok taramadayım sizlerinde haberi olsun