HakanEMRE
Aktif
Sağlık olsun o bütçelere daha iyi araçlar alınır bence yani ben olsam o fiyatlara Mazda 2 almazdım sanırım fiyatları 2009 M6 ile yarışıyor neredeyse
Yok, LPG'li 2010 model 130 binde olanı 38.5 bin lira, lpgsiz 84 binde 2009 model olanı 41 bin lira idi. İkisininde yanlarda boyalar, bir çamurluk da değişeni vardı. Bence piyasaya göre uygundu.Sağlık olsun o bütçelere daha iyi araçlar alınır bence yani ben olsam o fiyatlara Mazda 2 almazdım sanırım fiyatları 2009 M6 ile yarışıyor neredeyse
Moduslar güzel araçlar.Renault Modus Fiyat Listesi - sahibinden.com
Renault Modus satılık 2. el & sıfır araba modelleri ve fiyat listesi ile Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
sahibinden.com üye girişi
www.sahibinden.com
Ben olsam bunlardan düşünürdüm. Renault Mazda kadar sağlam değil ama bu araçların dış aksam hariç motor mekanik ve elektronik parçaları Megane, Clio, Kango ve ile aynı en azından parça sorunu pek olmaz
İlkbahar geldi sayfaya, yeşerdi her yerModus yaris bir mazdacıya yakışır mı
Bomba geliyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mazda 2 Fiyat Listesi - sahibinden.com
Mazda 2 satılık 2. el & sıfır araba modelleri ve fiyat listesi ile Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Hayırlı olsun, çok sevindim. Yeni başlığı bekliyoruz artıkBu guzu aileye katıldı.
Rengi ve kaputun boyalı oluşu nedeniyle elemiştik. Bugün bi arayayım dedim. 3 bin km'de iken almışlar. Resimlerde görülen küçük bir kazadan dolayı boyanmış ön kaput, çamurluk ilk sahibinde iken boyanmış. Ben aynı kazada iki parçanın boyandığını ve dolayısıyla kazanın da büyük olduğunu düşünmüştüm.
Velhasıl 41 bin liraya bağladık başını.
Denizli yolu Ankaradan geçiyor mu acepHayırlı olsun, çok sevindim. Yeni başlığı bekliyoruz artık
Zorla geçirirdik tek ben Bursa'dayımDenizli yolu Ankaradan geçiyor mu acep
Teşekkürler, Bursa mı vay anasını, sürekli göç mü, mevsimlik mi....Hayırlı olsun, çok sevindim. Yeni başlığı bekliyoruz artık
Eyvallah kardeş. Faşoyla yan yana koyayım bakalımGüle güle kullanın abi minnak guzuyu...
Kısmet olursa sürekli, yoksa Rize'ye köye gideceğimTeşekkürler, Bursa mı vay anasını, sürekli göç mü, mevsimlik mi....
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah kardeş. Faşoyla yan yana koyayım bakalım
Buraya gel la ...Kısmet olursa sürekli, yoksa Rize'ye köye gideceğim
Ne iş yapcaz, xedoscu Bayraktar a rakip olalım, Arsuz un xedoscularıBuraya gel la ...
Xedos'u olmayan Xedosçu olamaz, lütfen...Ne iş yapcaz, xedoscu Bayraktar a rakip olalım, Arsuz un xedoscuları